Με το χέρι στην καρδιά…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το θέμα της παραμονής του Πραξιτέλη Βούρου πρόκειται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες και κόντρα σε όσα γράφονται δεξιά και αριστερά αυτό θα λυθεί ανάμεσα στο club και τον ποδοσφαιριστή.

Πριν από λίγες ημέρες γράφαμε και σημειώναμε με προσοχή στο Gentikoule ότι όλο αυτόν τον καιρό που έχει ανοίξει το θέμα της παραμονής του 27χρονου στόπερ στον ΟΦΗ, καμία από τις δύο πλευρές δεν επέλεξε να το κάνει σήριαλ. Ούτε η πλευρά του club μπήκε στην διαδικασία να προκαλέσει μπαράζ δημοσιευμάτων προκειμένου να θολώσει τα νερά ή να το διαχειριστεί επικοινωνία αλλά ούτε και εκείνη του παίκτη μπήκε σε μια νοοτροπία που να πιέσει καταστάσεις και να δημιουργήσει εντυπώσεις υπέρ της και εις βάρος του ΟΦΗ.

Και αυτό είναι μια λεπτομέρεια που μπορεί να έχει περάσει απαρατήρητη στον περισσότερο κόσμο αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο τέλος και ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης Βούρου, μας προσφέρει ένα πολύ σπουδαίο μήνυμα. Αφενός ότι ο ΟΦΗ έκανε αυτό που μπορούσε, στα δικά του δεδομένα, στα οικονομικά δεδομένα του club και αφετέρου δείχνει τον σεβασμό και την εκτίμηση προς το πρόσωπο του Βούρου. Επίσης ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής χειρίζεται την υπόθεση της παραμονής του στον ΟΦΗ με σοβαρότητα, χωρίς pr που γνωρίζουμε πως στην Ελλάδα είναι κάτι που αποτελεί must για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή αλλά και παράλληλα ο “Πράξι” δείχνει πως στο τέλος θα αποφασίσει με την καρδιά. Ακόμα και αν θελήσει να βρει άλλη επαγγελματική στέγη γιατί θεώρησε πως εξασφάλισε καλύτερο επαγγελματικό συμβόλαιο, κανείς δεν είναι σε θέση να του προσάψει τίποτα. Και ούτε πρόκειται να γίνει.

Ακούστηκαν πολλά όλο αυτό το διάστημα και προήλθαν από πηγές που δεν έχουν σχέση ούτε με τον ΟΦΗ, ούτε με τον Βούρο. Κυρίως η ξεμυαλίστρα Αθήνα ήταν εκείνη που πήγε να παίξει έναν ρόλο δημιουργώντας έναν θόρυβο δίχως να υπάρξει το αποτέλεσμα που ορισμένοι περίμεναν.

Το σίγουρο είναι πως ο ΟΦΗ και ο Βούρος πάνε να ταυτιστούν σε μια διαδρομή που το μέλλον μπορεί να μην γνωρίζει τι θα φέρει αλλά που δεδομένα ότι έρθει, θα αποφασιστεί με την καρδιά. Ο οργανισμός του ΟΦΗ πάντα έχει την ιδιαιτερότητα να δένεται με πρόσωπα, όχι άδικα – άλλωστε τι είναι ο αθλητισμός – πρόσωπα είναι που μπαίνουν στην ψυχή και την καρδιά όλων και δημιουργείται ένα δέσιμο προσωπικό ανάμεσα σε λίγους (αθλητές) και χιλιάδες (φιλάθλους).

Το τι απόφαση θα πάρει ο Βούρος για το μέλλον του, είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος. Πολλές φορές μεγαλύτερη ισχύ ως διαπραγματευτικά χαρτιά έχουν οι απευθείας συναντήσεις, η μια συζήτηση που θα φέρει την επόμενη κουβέντα και κυρίως ο τρόπος προσέγγισης. Ο ανθρώπινος παράγοντας που παίζει σημαντικό ρόλο, η αγάπη που προσφέρει απλόχερα το club. Ο Βούρος αυτήν την αγάπη την βρήκε στον ΟΦΗ, είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Και ο ΟΦΗ αγάπησε και αγαπάει τον Βούρο. Είναι κομμάτια αλληλένδετα μεταξύ τους. Και στο τέλος θα φανεί πως θα παρθεί η απόφαση που θα κρίνει και το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook