Τι γνωρίζουμε έως τώρα για την προετοιμασία του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Γνωστές έγιναν χθες οι ημερομηνίες για τα ματς που θα παίξει ο ΟΦΗ στο Τουρνουά του Βόλου τον Αύγουστο. 

Πάμε όμως να τα πάρουμε βήμα βήμα για να μπούμε στο… κλίμα της προετοιμασίας της Κρητικής  ομάδας για την σεζόν 2022-23.

Η επιστροφή των ποδοσφαιριστών στο Ηράκλειο αναμένεται 27 -29 Ιουνίου, οπότε και θα ξεκινήσουν εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις.

Ο ΟΦΗ θα μείνει στο Ηράκλειο για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουλίου οπότε και αναχωρεί για την Ολλανδία και το Oosterbek, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29 του μήνα για το βασικό στάδιο.

Τα 3-4  φιλικά που θα δώσει εκεί θα γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες ημέρες, όποτε και θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν.

Μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστό από την Χέρακλες, οτι θα παίξει φιλικό προετοιμασίας με τον ΟΦΗ στις 23 Ιουλίου στις 15:30 (ώρα Ελλάδος), στο αθλητικό κέντρο DOS’37 Vriezenveen, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Άλμελο και αποτελεί την έδρα της Ολλανδικής ομάδας.

Με την επιστροφή του ΟΦΗ στην Ολλανδία η ομάδα θα συμμετάσχει, για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώνει ο Βόλος και θα πραγματοποιηθεί 7-9 Αυγούστου, ακριβώς δύο εβδομάδες πριν την σέντρα του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στον ημιτελικό του Σαββάτου 7 Αυγούστου με την σέντρα να γίνεται στις 18.45 ενώ στις 21.00 ο διοργανωτής Βόλος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό που θα γίνει την Τρίτη 9 Αυγούστου στις 21.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και οι χαμένοι στον μικρό που θα διεξαχθεί στις 18.45 στο βοηθητικό του κεντρικού γηπέδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook