Οι 5 σίγουρες μεταγραφές που μπορεί να γίνουν και 8

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ, οι τσεκαρισμένοι στόχοι και ο αριθμός των μεταγραφών που θα εξαρτηθεί από τις τρεις ανοικτές υποθέσεις.

Το όνομα του Ιμπραΐμ Ντρέσεβιτς ήρθε στο φως της δημοσιότητας και πράγματι ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ένας από τους παίκτες που παρακολούθησε ο Γιάννης Σαμαράς κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στην Ευρώπη πριν από μερικούς μήνες. Όπως έχει γράψει ξανά τo Gentikoule όλοι οι μεταγραφικοί στόχοι του ΟΦΗ προέρχονται από την Ευρώπη, προσώρας μάλιστα δεν υπάρχει παίκτης που να απασχολεί την ομάδα από την Ελλάδα και είναι βέβαιο πως έχουν τσεκαριστεί οι παίκτες που απασχολούν τον σύλλογο. Καθημερινά γίνονται επαφές, επί της ουσίας πρόκειται για υποθέσεις επιπέδου Τοράλ και Γαγιέγος που είναι φυσικό να χρειάζεται υπομονή και σωστή τακτική προκειμένου να πεισθούν να έρθουν στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, όπως έχουμε γράψει ξανά στο παρελθόν ο αριθμός των μεταγραφών που πρόκειται να γίνουν θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το τι θα συμβεί με τις υποθέσεις Βούρου, Λουίζ Φελίπε και Λάμπρου. Προς το παρόν σε ότι έχει να κάνει με τον αριθμό των μεταγραφών και τις θέσεις για τις οποίες ήδη ο ΟΦΗ κινείται είναι δεδομένη η απόφαση να προχωρήσει σε πέντε μεταγραφές: Δύο ακραία μπακ (δεξιά – αριστερά), ένας κεντρικός αμυντικός, ένας κεντρικός χαφ που θα παίζει στις θέσεις “6 – 8” και ένας εξτρέμ. Οι πέντε προσθήκες, μίνιμουμ, είναι δεδομένες και απαραίτητες προκειμένου ο ΟΦΗ να κάνει upgrade στα κομμάτια του ρόστερ του που πέρυσι αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και δίχως εναλλακτικές επιλογές πρώτης γραμμής.

Πέραν των πέντε μεταγραφών που πρόκειται να γίνουν, ο αριθμός τους θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο ανάλογα με τις αποχωρήσεις που μπορεί να προκύψουν μέσα στο καλοκαίρι αλλά κυρίως με το ποια θα είναι η κατάληξη των υποθέσεων Λάμπρου, Λουίζ Φελίπε και Βούρου. Αμέσως ο αριθμός “5” μπορεί να γίνει και “8” αφού για κάθε παίκτη που μπορεί να μην μείνει στον ΟΦΗ, θα γίνει κίνηση για να καλυφθεί το κενό του μέσα στο ρόστερ οπότε ο ΟΦΗ θα κινηθεί για να τους αντικαταστήσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook