Ο Απόνιο αποθέωσε τον Γκατούζο στην Marca για την θητεία τους στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ισπανός χαφ αγωνίστηκε στον ΟΦΗ την σεζόν 2014 – 2015 όπου συνεργάστηκε με τον Τζενάρο Γκατούζο και μιλώντας στο ραδιόφωνο της Marca σχολίασε τον μελλοντικό τεχνικό της Βαλένθια.

Ο Απόνιο όταν ήρθε στον ΟΦΗ θεωρήθηκε μια σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα ωστόσο στο τέλος του 2014 αποχώρησε από το Ηράκλειο επιστρέφοντας στην πατρίδα του. Ο Ισπανός χαφ μίλησε στο ραδιόφωνο της Marca και αποθέωσε τον Τζενάρο Γκατούζο: “Ο Γκατούζο όχι μόνο ήταν προπονητής μου στον ΟΦΗ αλλά ήταν και ο άνθρωπος που με κάλεσε τηλεφωνικά προκειμένου να με πείσει να πάω μαζί του στην Ελλάδα. Όταν μου τηλεφώνησε, σκέφτηκα πως αφού με καλεί εκείνος υπολόγιζε σοβαρά σε μένα. Ήμουν ενθουσιασμένος γιατί ήταν ένα νέο project, μια νέα χώρα. Είναι γεννημένος νικητής, μόνο καλά λόγια έχω να πω για εκείνον, έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για μένα”.

Σχετικά με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Τζενάρο Γκατούζο, ο Απόνο υπογράμμισε πως “ήταν πολύ θετικός απέναντι στους ποδοσφαιριστές ώστε να έχει πολύ ψηλά την ψυχολογία τους. Ήταν πολύ συναισθηματικός, ήταν μια ωραία εμπειρία, για μικρό χρονικό διάστημα αλλά ωραία. Εάν δώσεις τον λόγο σου κάπου πας μέχρι το τέλος του κόσμου. Εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλά για εκείνον και την Βαλένθια και ήμουν πολύ χαρούμενος όταν έμαθα πως θα έρθει στην Ισπανία. Είναι ευθύς με νέες ιδέες και αυτοί οι άνθρωποι προοδεύουν γιατί πάνε πάντα μαζί με την αλήθεια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook