Η εβδομάδα του “Πράξι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να λήξει είτε θετικά, είτε αρνητικά η υπόθεση παραμονής του Πραξιτέλη Βούρου. Τα δεδομένα, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού που δεν υφίσταται και η πρόταση – δέσιμο του ΟΦΗ.

Φτάσαμε πλέον στην τελική ευθεία για να κλείσει η υπόθεση του Πραξιτέλη Βούρου. Μια υπόθεση που ούτε ο σύλλογος, ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επέτρεψαν να την κάνουν σήριαλ και αυτό είναι κάτι που κρίνεται ως θετικό. Ο ΟΦΗ από την πλευρά του φρόντισε από την πρώτη στιγμή να δείξει πως θέλει να κρατήσει τον Βούρο στο Ηράκλειο και να αποτελέσει τον ηγέτης της επόμενης μέρας με την πρόταση που του έκανε.

Μια πρόταση που αγγίζει τις 200.000 ευρώ τον χρόνο και η οποία ανταποκρίνεται πλήρως τόσο στο πνεύμα του ίδιου του συλλόγου, όσο και στον τρόπο με τον οποίο δείχνει πως ο Βούρος έπρεπε να εξαργυρώσει την εκπληκτική χρονιά με ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2020 όταν και άφησε την Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ για να φορέσει τ’ “ασπρόμαυρα”.

Εννοείται πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή όλο αυτό το διάστημα, είτε με απευθείας επικοινωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, είτε με τον εκπρόσωπο του ωστόσο όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ως προς τι αυτήν την εβδομάδα θα κλείσει η υπόθεση. Άλλωστε εξαρχής και στον ΟΦΗ είχαν αφήσει τον Βούρο να έχει μπροστά του ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να σκεφτεί και ο ίδιος τι είναι αυτό που θέλει και θεωρεί καλύτερο για την καριέρα του τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την, μέχρι τώρα, προσφορά του.

Αυτό ωστόσο που έχει ενδιαφέρον να πούμε είναι πως το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώνεται και το ρεπορτάζ του Gentikoule που έκανε λόγο για άτονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπο του. Μάλιστα την Δευτέρα διαρροές από την “πράσινη” ΠΑΕ έκαναν λόγο για εύρεση στόπερ δίχως να είναι αυτός ο Βούρος αλλά άλλος ποδοσφαιριστής και σίγουρα αυτή είναι μια λεπτομέρεια που πρέπει να την έχουμε υπ’ όψιν μας.

Ο Πραξιτέλης Βούρος έχει μπροστά του μια καίρια απόφαση που θα δείξει και τι είναι αυτό που θέλει και τι φιλοδοξίες έχει για την επόμενη μέρα της καριέρας του. Ο ΟΦΗ του προσφέρει ασφάλεια, την δυνατότητα να παραμείνει “βράχος” σε έναν οργανισμό που δεδομένα τον αγαπάει και παράλληλα τα χρήματα που του προσφέρει είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά με μια υπερβατική πρόταση που του έχει κατατεθεί επίσημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook