Νίκη – αγκαλιά με την άνοδο στο Nations League για την Ελλάδα που πέρασε και από την Πρίστινα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με σκόρερ ξανά τον Τάσο Μπακασέτα η Ελλάδα πέρασε νικηφόρα από το Κόσοβο και κάνοντας το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές πλέον αγκαλιάζει την πρώτη θέση που οδηγεί στην δεύτερη κατηγορία του Nations League.

Όπως συνέβη και στον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία ο Τάσος Μπακασέτας βρήκε και απόψε δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στη «γαλανόλευκη».

Ο Μάνταλος έκλεισε προς τον άξονα και πρόλαβε (πριν τον γκρεμίσει ο αντίπαλός του) να τροφοδοτήσει τον αρχηγό της Εθνικής μας, που με αριστερό ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 53ο λεπτό το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα άγγιξε το 2-0, όταν ο Μασούρας έκανε μία σέντρα, με την μπάλα να χτυπάει στη συμβολή των δοκών της εστίας του Κοσόβου.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο Ράσιτσα έκανε σουτ από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε και ο Βλαχοδήμος με εκτίναξη έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 63ο λεπτό ο Μπάλντοκ είχε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει, καθώς βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Μούριτς, ο οποίος απέκρουσε το πλασέ του.

Εννέα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Αλίτι, ο οποίος είδε δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμά του του στον Λημνιό.

Στο 86ο λεπτό η Εθνική μας κινδύνευσε σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ωστόσο ο Βλαχοδήμος κράτησε το μηδέν, αποκρούοντας εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ραχμάνι και στο 91 το Κόσοβο έμεινε με 9 παίκτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ του Μούριτς που έπιασε την μπάλα με το χέρι έξω από την περιοχή του.

Κόσοβο: Μούριτς, Καστράτι, Ραχμάνι, Κριέζλου, Αλίτι, Λοσάι (75′ Μπερίσα), Φαζίλι (75′ Ντρέσεβιτς), Ζέγκροβα, Ρασίτσα, Ζενέλι, Μουρίκι.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Μπάλντοκ, Τσιμίκας, Κουρμπέλης (56′ Σιώπης), Μάνταλος (86′ Μπουχαλάκης), Μπακασέτας, Λημνιός, Μασούρας (78′ Δουβίκας), Γιακουμάκης (56′ Παυλίδης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook