Εξετάζουν Ντρέσεβιτς στον ΟΦΗ για το κέντρο της άμυνας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 25χρονος Ιμπραΐμ Ντρέσεβιτς είναι μεταξύ των παικτών που εξετάζουν και στον ΟΦΗ μάλιστα τον έχουν δει από κοντά.

Στον ΟΦΗ έχουν αποκτήσει δεδομένα να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός στόπερ προκειμένου να πλαισιώσει τους υπόλοιπους τέσσερις (Γιαννούλη, Βούρο, Πασαλίδη, Διαμαντή) και ένας εκ των παικτών που εξετάζονται για το κέντρο της άμυνας είναι ο Κοσοβάρος Ιμπραχΐμ Ντρέσεβιτς που αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια στην Ολλανδία και την Χέρενφέιν ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Μάλιστα οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως για τον Ντρέσεβιτς έχουν απόλυτη εικόνα στον ΟΦΗ καθώς ήταν ένας εκ των ποδοσφαιρσιτών που παρακολούθησε από κοντά ο Γιάννης Σαμαράς κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο εξωτερικό και στο πλαίσιο του σκάουτινγκ βρέθηκε και στην Ολλανδία. Ο 25χρονος στόπερ είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ, δεδομένα, και ανάλογα με την υπόθεση του Πραξιτέλη Βούρου θα ξεκαθαρίσει αν η απόκτηση κεντρικού αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα ή… μπορεί να πάει και για αργότερα και αν θα γίνει κίνηση για μια ή δύο προσθήκες στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ιμπραΐμ Ντρέσεβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από την Έλφσμποργκ όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σουηδία. Έχει διπλό διαβατήριο (σουηδικό+κοσοβάρικο) αλλά εν τέλει επέλεξε να αγωνιστεί στην πατρίδα του και μάλιστα την Πέμπτη αγωνίστηκε για 15 λεπτά στο παιχνίδι του Κοσόβου με την Κύπρο ενώ βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση της Πρίστινα κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στην Ολλανδία πήγε το καλοκαίρι του 2019 όπου και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με την Χέρενφέιν απ’ όπου φέτος μένει ελεύθερος καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας της τουλίπας ο ίδιος δεν ήθελε να συνεχίσει στον σύλλογο. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα το όνομα του γράφτηκε στον Ιταλικό τύπο για την Σαμπντόρια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook