Μόνο ο ΟΦΗ “παίζει” από Ελλάδα για τον Λουίζ Φελίπε!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η υπερβατική πρόταση του ΟΦΗ προς τον Λουίζ Φελίπε που ξεπερνάει κατά πολύ τις 200.000 ευρώ και οι πληροφορίες του Gentikoule που εξηγούν γιατί ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα από την Ελλάδα που ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Το χθεσινό δημοσίευμα της Record έδωσε νέα δεδομένα γύρω από την υπόθεση παραμονής του Λουίζ Φελίπε και ουσιαστικά οι Πορτογάλοι επιβεβαίωσαν την πληροφόρηση που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και η οποία κάνει λόγο για μια τεράστια πρόταση στον 29χρονο φορ προκειμένου να παραμείνει στο Ηράκλειο.

Και πράγματι η πρόταση του ΟΦΗ προς τον Λουίζ Φελίπε αλλά και την Σπόρτινγκ για την παραμονή του έμπειρου φορ ξεπερνάει κατά πολύ τις 200.000 ευρώ κάνοντας την οικονομική υπέρβαση που απαιτείται για έναν ποδοσφαιριστή του βεληνεκούς του Βραζιλιάνου.

Ο Λουίζ Φελίπε έχει ένα συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας που ανέρχεται στις 400.000 ευρώ και η πρόταση του ΟΦΗ προς τους Πορτογάλους έχει πάρει πλέον επίσημη μορφή και μένει να φανεί πότε θα έρθει η απάντηση τόσο της Σπόρτινγκ, όσο και του Λουίζ Φελίπε.

Από εκεί και πέρα αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως από τις πληροφορίες που έχει το Gentikoule στην διάθεση του, δεν προκύπτει από πουθενά πως υπάρχει ενδιαφέρον τόσο του Άρη, όσο και του Παναθηναϊκού. Βέβαια η αναφορά της Record ενδεχομένως να είναι και τέτοια που να θέλει να βάλει στο παιχνίδι άλλες ομάδες ώστε να ανέβει το κασέ του Βραζιλιάνου ωστόσο οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από άλλη ελληνική ομάδα για τον Λουίζ Φελίπε. Για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν προκύψει δεν φαίνεται να ψάχνει έναν επιθετικό με τα χαρακτηριστικά του Λουίζ Φελίπε – τρανή απόδειξη το γεγονός πως στην χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν χρησιμοποιούσε συχνά Μακέντα και Καρλίτος αλλά αντιθέτως προτιμούσε τον Ιωαννίδη ενώ για τον Άρη είναι σε εκκρεμότητα η προσφυγή στο CAS για το αν έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές ή όχι και κατά συνέπεια δεν έχει κάνει καμία προσέγγιση προς τον εκπρόσωπο του Βραζιλιάνου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook