Ο Λάμπρου, η εξίσωση με τους εξτρέμ και ο Σεμέντο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η παραμονή του 24χρονου εξτρέμ είναι η κύρια επιλογή για τις θέσεις των winger, οι προσθήκες στα άκρα της επίθεσης και η περίπτωση του Λισάντρο Σεμέντο.

Το Gentikoule ανέλυσε την Τετάρτη όλα τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση του Λάζαρου Λάμπρου και πως, για την ώρα, το ενδιαφέρον της Λέγκια Βαρσοβίας είναι φιλολογικό και όχι επίσημο. Οι Πολωνοί έχουν εκφράσει ένα πρόωρο ενδιαφέρον και όχι επίσημη πρόταση προς τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ και την ίδια ώρα ο ΟΦΗ είναι σε ανοικτή γραμμή με την ομάδα της Θεσσαλονίκης προκειμένου να προχωρήσει το θέμα της παραμονής του στο Ηράκλειο.

Σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση του ΟΦΗ στις θέσεις των εξτρέμ, ο αριθμός των μεταγραφών στα άκρα της επίθεσης θα εξαρτηθεί από την κατάληξη της υπόθεσης του Λάζαρου Λάμπρου. Εάν ο ΟΦΗ πετύχει την παραμονή του στο Ηράκλειο τότε θα αποκτηθεί ακόμα ένας winger ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα γίνουν δύο προσθήκες σε αυτές τις θέσεις δεδομένου ότι υπάρχει ο Τσιλιανίδης, είδαμε και τον Ντουρμισάι να παίζει στα άκρα της επίθεσης και με δύο ακόμα παίκτες στα “φτερά” ο αριθμός τους ανέρχεται στους τέσσερις.

Πάμε τώρα στην περίπτωση του Λισάντρο Σεμέντο. Η περίπτωση του πρώην παίκτη του ΟΦΗ δεν περνάει απαρατήρητη στην ομάδα και έχει τα πλεονεκτήματα της αλλά και τα μειονεκτήματα της. Στα “συν” της υπόθεσης Σεμέντο είναι πως γνωρίζει το περιβάλλον του ΟΦΗ, έχει αγωνιστεί ήδη μια χρονιά και δεν κρύβει πως δέθηκε με το club ενώ είναι και στα οικονομικά στάνταρ της ομάδας καθώς το συμβόλαιο του με την Φορτούνα Σιτάρντ δεν πρόκειται να ανανεωθεί και κατά συνέπεια ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι σε θέση να διαπραγματευτεί μόνος του την επόμενη ομάδα του.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δεν παύει να ένας παίκτης που στον ΟΦΗ γνωρίζουν καλά τα πλεονεκτήματα που έχει αλλά και τις λύσεις που μπορεί να δώσει ως εξτρέμ, γνωρίζεται με τον Λάμπρου καθώς συνυπήρξαν στην Ολλανδία ενώ είχαν εξαιρετική συνεργασία και με τον Τσιλιανίδη κάνοντας μια τρομερή χρονιά συνολικά οι δυο τους. Βέβαια υπάρχει ένα ερωτηματικό αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται με τον Σεμέντο να έχει φέτος ελάχιστες συμμετοχές λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη τον Μάη του 2021 ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πρόβλημα αυτό αποτελεί παρελθόν για τον ίδιο τον παίκτη που μάλιστα κλήθηκε ξανά στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Όπως και να έχει, προσώρας, η υπόθεση του Λισάντρο Σεμέντο βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων του ΟΦΗ και το ενδεχόμενο απόκτησης του είναι ενεργό δίχως να έχει μπει σε προτεραιότητα αφού πρώτιστος στόχος είναι η παραμονή του Λάζαρου Λάμπρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook