Πως έχει η υπόθεση Λάμπρου: Φιλολογικό το ενδιαφέρον της Λέγκια – Σε αναμονή ο παίκτης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί στην Θεσσαλονίκη να κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση των Πολωνών ωστόσο οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως προσώρας δεν υπάρχει τίποτα επίσημο.

Σήκωσε αρκετή σκόνη το δημοσίευμα του metrosport.gr περί ύπαρξης πρότασης της Λέγκια Βαρσοβίας για την αγορά του Λάζαρου Λάμπρου από τον ΠΑΟΚ. Έτσι και αλλιώς στην Τούμπα δεν προτίθεται να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά αντιθέτως είναι δεδομένο πως πρόκειται να αποχωρήσει.

Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως αυτήν την στιγμή υπάρχουν διερευνητικές επαφές από την πλευρά των Πολωνών και όχι επίσημη πρόταση προς τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής για προσωπικούς λόγους δεν βλέπει αρνητικά την προοπτική της παραμονής του στον ΟΦΗ και γνωρίζει πως στην ομάδα βρήκε και την εμπιστοσύνη που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια αλλά είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε στάση αναμονής και δεν πρόκειται να σημειωθούν εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα ενώ και ο ίδιος ο Λάμπρου δεν φαίνεται να είναι και ιδιαίτερα ψημένος για να μετακομίσει στην Πολωνία. Το επιμύθιο της ιστορίας είναι πως υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμα μπροστά για να κλείσει η υπόθεση με τον ΟΦΗ να είναι σε ανοικτή γραμμή, σχεδόν καθημερινά, τόσο με την πλευρά του Λάζαρου Λάμπρου όσο και με τον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζουμε πως πέρυσι, στα πλαίσια του δανεισμού του, είχε μπει οψιόν αγοράς ύψους 500.000 ευρώ ωστόσο με τον Λάμπρου να μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης πλέον οι δύο πλευρές συζητούν σε εντελώς διαφορετική βάση και μιλάμε για μεταγραφή του Λάμπρου στον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook