ΕΠΟ: Νέος πρόεδρος ο Τάκης Μπαλτάκος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ μετά την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης.

Το τυπικό μέρος της εκλογής του Τάκη Μπαλτάκου στην προεδρία της ΕΠΟ έγινε το πρωί της Τετάρτης (01/06). Ο γνωστός δικηγόρος ήταν ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Κατά τη διάρκεια τη ψηφοφορίας απέσπασε 59 “ναι” εκ των 65 που ψήφισαν (69 ήταν οι παρόντες που είχαν δικαίωμα ψήφου), ενώ υπήρξαν πέντε λευκά και ένα άκυρο. Η θητεία του Τάκη Μπαλτάκου θα είναι μέχρι το 2024, όταν και θα γίνουν ξανά εκλογές στην ΕΠΟ.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη ο Παναγιώτης Δημητρίου ήταν εκείνος που τον είχε διαδεχτεί προσωρινά και πλέον η Ομοσπονδία μπαίνει σε μια νέα εποχή, με τον άλλοτε νομικό σύμβουλο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (υπήρξε και αντιπρόεδρος για ένα διάστημα) και μετέπειτα δικηγόρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναλαμβάνει την ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε μια κρίσιμη περίοδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook