Νιόπλιας: “Αυτή είναι ιδανική χρονιά για να χτίσουμε – Να κρατήσουμε το DNA μας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν καλεσμένος στο στούντιο της Cosmote το προηγούμενο Σάββατο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και αναφέρθηκε στον ΟΦΗ της προηγούμενης χρονιάς αλλά και της επόμενης.

“Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στην αρχή της σεζόν” είπε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ και συνέχισε: “Προερχόμασταν από μια κακή χρονιά όπου ήμασταν με το ένα πόδι στην β’ κατηγορία. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία με άλλους παίκτες και άλλους βλέπαμε να έρχονται. Χρειαζόταν χρόνο αυτοί οι παίκτες για να ετοιμαστούν. Η προετοιμασία δεν είχε προβλήματα αλλά υπήρξαν δυσκολίες γιατί είναι αλλιώς να προπονείς έναν αριθμό παικτών και να ξέρεις ότι κάποιοι άλλοι θα έρθουν και ταυτόχρονα παίξαμε πολλά φιλικά και δεν μπορέσαμε να τους ενσωματώσουμε”.

Όσον αφορά την φετινή σεζόν: “Κάναμε τρεις πολύ καλούς μήνες. Τον Ιανουάριο αντιμετωπίσαμε πρόβλημα γιατί δεν είχαμε γήπεδο λόγω του ότι είχε κλείσει το ΒΑΚ και οι προπονήσεις γίνονταν στο Παγκρήτιο Στάδιο. Οι παίκτες δεν ήταν ευχαριστημένοι και ήταν μια περίοδος που πήγαμε να το χάσουμε λίγο αλλά το ξαναβρήκαμε. Για την επόμενη σεζόν συμπλήρωσε πως “αυτή είναι η ιδανική χρονιά για να χτίσουμε. Έχουμε οδηγό και αν καλύψουμε τα μειονεκτήματα μας μπορούμε να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να κρατήσουμε το DNA μας. Η έδρα μας να είναι έδρα και να γίνουμε πιεστικοί εκεί μέσα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook