Λουίζ Φελίπε: “Πέρασα καταπληκτικές στιγμές στον ΟΦΗ αλλά δεν βλέπω το μέλλον μου εκεί”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με συνέντευξη του στην Record αναφέρθηκε στο μέλλον του τονίζοντας πως δύσκολα θα συνεχίσει στον ΟΦΗ εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η περίπτωση παραμονής του Λουίζ Φελίπε στον ΟΦΗ ήταν έτσι και αλλιώς δύσκολη, όχι λόγω χρημάτων αλλά λόγω των φιλοδοξιών και του στάτους του Βραζιλιάνου επιθετικού και πλέον ο 29χρονος φορ δηλώνει πως δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ηράκλειο. Με συνέντευξη που παραχώρησε στην Record ο Λουίζ Φελίπε μετά από σχετική ερώτηση που αφορούσε την παραμονή του στον ΟΦΗ απάντησε πως “δεν μπορώ να πω για τους στόχους μου για τη νέα χρονιά από την στιγμή που δεν μου έχει μιλήσει ακόμα η Σπόρτινγκ. Όμως δεν πιστεύω πως το μέλλον μου είναι στον ΟΦΗ. Είμαι σε διακοπές τώρα φροντίζω το γόνατο μου και θα δω στην συνέχεια τι είναι καλύτερο για μένα. Αν δεν είμαι στην Σπόρτινγκ, θα παίξω οπουδήποτε αλλού”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουίζ Φελίπε στην Record

-Στην Ελλάδα πέτυχες οκτώ γκολ σε έξι μήνες, σκέφτεσαι αν ο ΟΦΗ μπορεί να εξετάσει την οψιόν αγοράς σου από την Σπόρτινγκ;

“Ο ΟΦΗ θέλει να με κρατήσει, μου το έχουν πει όμως δεν είχα ποτέ αυτήν την ελπίδα γνωρίζοντας πως το club δεν μπορεί να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς μου. Δεν το συζητήσαμε καν αυτό το ενδεχόμενο, προφανώς θα επιχειρήσουν νέο δανεισμό αλλά είναι απίθανο το ενδεχόμενο αγοράς από την Σπόρτινγκ”.

-Ευχαριστήθηκες την εμπειρία σου παίζοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα;

“Ειλικρινά έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Ο ΟΦΗ είναι ένα πολύ οργανωμένο club, μου συμπεριφέρθηκαν πολύ ωραία και έχω καταπληκτικές αναμνήσεις. Σκόραρα σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια όπως το έκανα και στην Σπόρτινγκ και μπήκα στην ιστορία του συλλόγου γιατί το έχει πετύχει μόνο ένας ποδοσφαιριστής. Ήταν μια μικρή περίοδο της καριέρας μου αλλά μου έδωσε μεγάλη χαρά ότι μπήκα στην ιστορία του ΟΦΗ. Πραγματικά ευχαριστήθηκα την παρουσία μου στον ΟΦΗ”.

-Θα έπαιρνες το ρίσκο να παίζεις λιγότερο στην Σπόρτινγκ παρά να είσαι σε μια άλλη ομάδα που θα πάρεις περισσότερες ευκαιρίες;

“Ειλικρινά, θα ήθελα να μείνω στην Σπόρτινγκ. Το να παίζω λίγο δεν είναι κάτι που με τρομάζει από τότε που πήγα στην ομάδα όταν ο Μπας Ντοστ ήταν βασικός. Τελείωσα την χρονιά παίζοντας, δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός αλλά πρέπει να μάθω πρώτα αν η Σπόρτινγκ με θέλει πίσω ή όχι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook