Πρόβλημα και με Παπουλή!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το πρόβλημα του Μίρνες Σίσιτς δεν ήταν το μοναδικό που προέκυψε στην σημερινή προπόνηση καθώς και ο Φώτης Παπουλής έχει ενοχλήσεις.

Το πρόβλημα όμως του Σίσιτς δεν είναι το μοναδικό που προέκυψε στην σημερινή προπόνηση καθώς ενοχλήσεις έχει και ο Φώτης Παπουλής. Η αυριανή και τελευταία προπόνηση της ομάδας φαίνεται ιδιαίτερα εναγωνιώδης καθώς όπως αντιλαμβάνεται κανείς σε περίπτωση που δεν αγωνιστούν οι Σίσιτς και Παπουλής ο ΟΦΗ ξεμένει από επιθετικούς καθώς με τον Καμπάνταη να μένει εκτός λόγω καρτών και τον Μάντζιο να μην είναι έτοιμος 100%, παρουσιάζεται μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση της ομάδας.

Η επίθεση είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος για το Νίκο Αναστόπουλο, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή  στο ΟΑΚΑ και αυτό γιατί οι Σίσιτς, Μάντζιος και Παπουλής αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι θα κριθεί  στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου. Κανείς από τους τρείς δεν είναι 100% έτοιμος! Περισσότερες πιθανότητες φαίνεται να έχει ο Φώτης Παπουλής. Ο Σίσιτς υπέστη τράβηγμα, ενώ ο Μάντζιος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook