Μεταγραφές: Η ονοματολογία που δεν έχει βάση και οι στόχοι από το εξωτερικό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει ήδη προχωρήσει μεταγραφικές υποθέσεις που δεν έχουν διαρρεύσει και παράλληλα, προς το παρόν, δεν παίζει κανένα από τα ονόματα που έχουν δημοσιοποιηθεί.

Αρκετά είναι τα ονόματα που μέχρι στιγμής έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κυρίως από τον ελληνικό χώρο που ωστόσο όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον, προσώρας, για κανέναν από όσους έχουν γραφτεί αλλά ούτε καν ως σκέψη. Το ότι μπορεί να υπάρξει στο μέλλον αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί ειδικά από την στιγμή που μιλάμε για μια μεταγραφική σεζόν που άνοιξε τώρα και θα ολοκληρωθεί τον επόμενο Σεπτέμβρη.

Σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ, φαίνεται πως στην ομάδα έχουν επικεντρωθεί σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που προέρχονται από το εξωτερικό όπου και γίνονται επαφές. Όπως έχουμε γράψει ξανά μεταγραφικές προτεραιότητες του ΟΦΗ είναι η απόκτηση δύο ακραίων μπακ και ενός παίκτη που θα κινείται μεταξύ των θέσεων “6” και “8” έχοντας τα χαρακτηριστικά του Φελίπε Γαγιέγος.

Ο ΟΦΗ κινείται παράλληλα και για τις υποθέσεις Λάμπρου, Λουίζ Φελίπε όπου είναι δεδομένη η επιθυμία της ομάδας να τους κρατήσει, είναι σε επαφές για την παραμονή τους στο Ηράκλειο με διαφορετικά – βέβαια – στάτους αφού μιλάμε για ανανέωση του δανεισμού του Βραζιλιάνου και απόκτηση ως ελεύθερου του 24χρονου εξτρέμ.

Ο ΟΦΗ έχει βγει στην αγορά και για την απόκτηση ενός στόπερ ωστόσο αυτήν την στιγμή δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα αφού στο ρόστερ υπάρχουν οι Διαμαντής, Γιαννούλης, Πασαλίδης και παράλληλα είναι σε εκκρεμότητα η υπόθεση επέκτασης του συμβολαίου του Πραξιτέλη Βούρου. Κατά συνέπεια, εφόσον η υπόθεση παραμονής του 27χρονου στόπερ έχει αίσιο τέλος, στον ΟΦΗ δεν θα βιαστούν να κινηθούν για έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό καθώς στο ρόστερ θα υπάρχει ήδη μια τετράδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook