Τι γίνεται με τους δανεικούς και ο Γρίβας που πάει Ολλανδία

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αποκάλυψε την Πέμπτη για την αποχώρηση του Φερέιρα και όπως όλα δείχνουν ο μόνος που θα επιστρέψει στην ομάδα είναι ο Φροίξος Γρίβας.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο ΟΦΗ παραχώρησε πέντε ποδοσφαιριστές προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε ομάδες της Superleague 2. Όλοι πήραν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες που αγωνίστηκαν με τον Γκαργκαλατζίδη να αγωνίζεται και εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Λιθουανία με την φανέλα της Σούντοβα.

Όλοι αγωνίστηκαν αρκετά και πήραν τις ευκαιρίες τους με τους Φροίξο Γρίβα και Βαγγέλη Νοικοκυράκη να είναι βασικοί, ο πρώτος στην Καλαμάτα από τον προηγούμενο Γενάρη και ο δεύτερος στην Επισκοπή. Ήδη για τον Φερέιρα το Gentikoule έγραψε την Πέμπτη πως ο Βραζιλιάνος πρόκειται να αποχωρήσει ελεύθερος και όπως όλα δείχνουν τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Άλλωστε κάποιοι εξ’ αυτών μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίο τους, όπως ο Νοικοκυράκης, και κατά συνέπεια δεν υπάρχει κανένα θέμα επέκτασης των δανεισμών τους.

Όπως όλα δείχνουν από τους πέντε δανεικούς (Γκαργκαλατζίδης, Νοικοκυράκης, Σμπώκος, Φερέιρα, Γρίβας) μόνο ο τελευταίος πρόκειται να επιστρέψει στον ΟΦΗ και το αρχικό πλάνο είναι να ταξιδέψει στην Ολλανδία όπου θα συμμετέχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπου και θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του εκτός και αν αλλάξουν τα δεδομένα πριν την 15η Ιουλίου όταν και θα αποχωρήσει η ομάδα για το Όοστερμπεκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook