Από γυμναστής του ΟΦΗ, CEO της ΙΤΕRPRO!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μάρκο Σαβίνο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της ITERPRO δεν είναι άγνωστος στον ΟΦΗ καθώς αποτέλεσε μέλος του τεχνικού τιμ του club όταν ήταν προπονητής ο Τζενάρο Γκατούζο.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης την έναρξη της συνεργασίας του με την ιταλική εταιρεία ανάλυσης δεδομένων ITERPRO που πρόκειται για μια πρωτοποριακή και υπερσύγχρονη πλατφόρμα και αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για κάθε σύλλογο που πλέον στηρίζεται στην τεχνολογία.

Το εντυπωσιακό της συνεργασίας ανάμεσα στην ITERPRO και τον ΟΦΗ που εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα ενώ παράλληλα οι Ιταλοί συνεργάζονται με την Μίλαν όπου ένας εκ των πρεσβευτών της είναι ο “θρύλος” των ροσονέρι και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Φράνκο Μπαρέζι. Ο Μάρκο Σαβίνο στους λίγους μήνες που έμεινε στο Ηράκλειο ως ένας εκ των συνεργατών του Τζενάρο Γκατούζο στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ δέθηκε με το Ηράκλειο και τον σύλλογο και μέσα από τα social media δεν έκρυψε την χαρά του που η εταιρεία του συνεργάζεται με το club.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook