Αποκαλυπτικός μάνατζερ Φελίπε: “Έχω μιλήσει ήδη με τον Γιώργο Σαμαρά – Μέσα σε 15 μέρες θα ξέρουμε τι θα γίνει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού Ζοάο Αραγκάο με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Νέα Κρήτη” επιβεβαιώνει πως είναι σε επαφές για την ανανέωση της παραμονής του στον ΟΦΗ και παράλληλα αποκαλύπτει πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Πολωνία και την πατρίδα του.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Νέα Κρήτη” ο Ζοάο Αραγκάο αναφέρεται στην τρίμηνη παρουσία του Λουίζ Φελίπε στον ΟΦΗ αποκαλύπτοντας πως είναι ήδη σε επαφές με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ για την παραμονή του στον σύλλογο: «Ο Λουίζ είναι πολύ χαρούμενος για την εμπειρία που είχε με τον ΟΦΗ. Ήταν μια δημιουργική περίοδος για τον ίδιο ποδοσφαιρικά, όπου προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα, και αυτό νομίζω φαίνεται από την προσφορά του σε γκολ. Επίσης, είναι πολύ ευχαριστημένος με τις συνθήκες στο Ηράκλειο και την Κρήτη», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου και πρόσθεσε: «Υπάρχουν καλές πιθανότητες και για τον ΟΦΗ, όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλον, αφού οι τελικές αποφάσεις έχουν να κάνουν και με τις προθέσεις της Σπόρτινγκ. Το σίγουρο είναι ότι ο Λουίζ έχει τις καλύτερες εντυπώσεις από την ομάδα και την πόλη, όμως θα δούμε πώς θα διαμορφωθούν τα δεδομένα. Έχω μιλήσει ήδη με τον Γιώργο Σαμαρά γι’ αυτή την προοπτική, όμως δεν έχουμε ακόμη νεότερα για τις σκέψεις των ανθρώπων της Σπόρτινγκ».

Παράλληλα ο εκπρόσωπος του Λουίζ Φελίπε αποκαλύπτει το ενδιαφέρον ομάδων από την πατρίδα του 29χρονου επιθετικού ενώ στάθηκε, όπως έχουμε γράψει και εμείς στο παρελθόν, στις προθέσεις της Σπόρτινγκ Λισαβόνας: «Η πορεία του στο δεύτερο μισό της σεζόν έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Τρεις καλές ομάδες της Βραζιλίας έχουν ενδιαφερθεί για τον Λουίζ, αλλά και μία ομάδα από την Πολωνία. Θα δούμε τι πρόκειται να συμβεί τις επόμενες εβδομάδες».

Κλείνοντας, επανέλαβε ότι η στάση της Σπόρτινγκ θα είναι καθοριστική, ενώ για το χρονοδιάγραμμα τόνισε ότι το πολύ σε τρεις εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο: «Η κατάσταση είναι πολύ συγκεκριμένη, καθώς η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι αυτή που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ο Λουίζ έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και προς το παρόν δε γνωρίζουμε τις προθέσεις της Σπόρτινγκ για το μέλλον του. Πιστεύω ότι τις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες θα ξέρουμε τι ακριβώς θα συμβεί. Από τις 25 Μαΐου ο Λουίζ θα είναι στη Βραζιλία για διακοπές και θα επιστρέψει μετά από περίπου ένα μήνα, όμως θεωρώ ότι θα έχουμε νωρίτερα τις εξελίξεις για την υπόθεση».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook