Με «Σίλε» στην επίθεση και Χόρχε στον άξονα, τα πλάνα του Αναστόπουλου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μίρνες Σίσιτς θα αναλάβει το βαρύ φορτίο του επιθετικού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ενώ ο Χόρχε Λόπεζ θα παραμείνει στον άξονα μετά την εμφάνιση του κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός έδειξε και κόντρα στους Σερραίους ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ο «Αναστό» θέλει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα που τον διακρίνει.

Από την στιγμή που ο Σίσιτς θα μετατοπιστεί στην κορυφή της επίθεσης, δεξιά θα πάει ο Ζορμπάς και αριστερά ο Παπουλής.

Όσον αφορά την τριάδα του κέντρου, εκεί θα γίνει μια αναγκαστική αλλαγή – λόγω της τιμωρίας του Κάλαϊτζιτς – με τον Τζόρντι να παίρνει την θέση του Σέρβου ενώ θα παραμείνουν στην αρχική 11αδα οι Βερόν και Χόρχε Λόπεζ. Ειδικά ο τελευταίος πραγματοποίησε την Τετάρτη την καλύτερη εμφάνιση του με την φανέλα του ΟΦΗ παίζοντας σε μια θέση που του ταιριάζει πολύ περισσότερο από ότι στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Τέλος, στην άμυνα θα υπάρχουν αλλαγές μιας και επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Μπούρμπος ενώ αριστερά υπάρχει το δίλημμα μεταξύ Βάντο και Πίτσου. Φυσικά, δεν αλλάζει τίποτα στην θέση του τερματοφύλακα όπου θα είναι ο Βεζυρίδης όπως και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που θα αποτελείται από τους Γεωργίου – Ταυλαρίδη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook