Η υπέρβαση για Φελίπε, Βούρο και αυτό που πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι υποθέσεις παραμονής των δύο ποδοσφαιριστών, η οικονομική υπέρβαση που κάνει ο ΟΦΗ και το διακύβευμα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Με τον Μάη να μπαίνει στην τελική ευθεία και ενώ σε έναν μήνα περίπου οι παίκτες θα μπουν στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας του ΟΦΗ, γίνεται κατανοητό πως πρέπει να κλείσουν τα εσωτερικά ζητήματα.

Πέραν των αποδεσμεύσεων όπου οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και έχει γίνει ήδη η προεργασία για να αποχωρήσουν οι ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια για την επόμενη σεζόν, στον ΟΦΗ ασχολούνται και με την παραμονή των Πραξιτέλη Βούρου και Λουίζ Φελίπε.

Λίγο πολύ τα δεδομένα για την παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών έχουν αναλυθεί το ζήτημα είναι πως στον ΟΦΗ έχουν αποφασίσει και το έχουν δείξει – με επίσημη μορφή προς την πλευρά του Βούρου – ότι είναι διατεθειμένοι να αυξήσουν το μπάτζετ και να διατηρήσουν δύο ποδοσφαιριστές που κάνουν την διαφορά σε άμυνα και επίθεση. Για τον Βούρο ήδη όπως έχουμε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα η πρόταση του ΟΦΗ είναι τέτοια που έχει φτάσει σε ένα ποσό που θα τον κάνει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τα ίδια ισχύουν και στην περίπτωση του Λουίζ Φελίπε που είναι μεν διαφορετική από εκείνη του Βούρου αλλά και σε αυτήν, στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να τον “χρυσώσουν” προκειμένου ο Βραζιλιάνος φορ να παραμείνει στο Ηράκλειο και την επόμενη σεζόν. Από την στιγμή που η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν φαίνεται προς το παρόν να έχει ενοχλήσεις για τον Λουίζ Φελίπε όλο το ζήτημα εξαρτάται πρώτιστα από τον ίδιο τον 29χρονο επιθετικό μιας και ο ΟΦΗ έχει δείξει πως πρόκειται να κάνει ότι μπορεί για να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook