Oι Κρητικοί της Αθήνας στο πλευρό του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο πλευρό του ΟΦΗ αποφάσισε να σταθεί η Παγκρήτιος Ένωση Κρητικών καθώς στο χθεσινό ΔΣ αποφασίστηκε η σύσταση τριμελούς επιτροπής που θα έρθει σε επαφή με Κρητικούς επιχειρηματίες για να συνδράμουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Ήταν κάτι που έπρεπε να είχε γίνει ήδη και η αλήθεια είναι ότι ο ΟΦΗ σαν μεγαλύτερος και λαμπρότερος εκπρόσωπος της “μάνας Κρήτης” έπρεπε να έχει μεγαλύτερη βοήθεια από τους Κρητικούς της Αθήνας. Κάτι που αποφασίστηκε να γίνει – έστω και καθυστερημένα – μετά την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης όπου αποφασίστηκε να συσταθεί μια τριμελής επιτροπή.

Στόχος αυτής της τριμελούς επιτροπής θα είναι η δημιουργία επαφών με τους Κρητικούς επιχειρηματίες που ζουν στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και οι οποίοι θα βοηθήσουν τον ΟΦΗ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του συλλόγου.

Μέλη της επιτροπής είναι ο εκ των δικηγόρων της ΠΑΕ Μανώλης Φωτάκης όπως και οι Μύρωνας Φασουλάκης και Ζαχαρίας Καμπουράκης. Το θέμα το έφερε στο συμβούλιο ο Μανώλης Φωτάκης και αμέσως συμφώνησαν όλοι τονίζοντας ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται την βοήθεια όλων των Κρητικών μιας και είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ επάξιος εκπρόσωπος του νησιού σε αθλητικό – και όχι μόνο – επίπεδο…

Οι επαφές αναμένεται να ξεκινήσουν εντός της επόμενης εβδομάδας και λίαν συντόμως αναμένεται να γίνουν γνωστά τα πρώτα αποτελέσματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook