Αλήθειες και ψέματα για Βούρο, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule καταγράφει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης παραμονής του Πραξιτέλη Βούρου και στέκεται σε όλες τις πτυχές της υπόθεσης.

Το θέμα της παραμονής του Πραξιτέλη Βούρου είναι πλέον στην μεριά του ΟΦΗ και του αρχηγού του. Όπως αποκάλυψε την Πέμπτη το Gentikoule ο ΟΦΗ προχώρησε στην πρόταση πρόωρης επέκτασης του συμβολαίου του που ωστόσο δεν ολοκληρώνεται φέτος – όπως πολλοί είχαν αυτήν την εντύπωση – καθώς όπως έχουμε αναφερθεί σε παλιότερα ρεπορτάζ υπήρχε όρος που εφόσον πραγματοποιούσε έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών ανανεωνόταν αυτομάτως για την σεζόν 2022 – 2023. Στον ΟΦΗ γνωρίζουν βέβαια αυτήν την λεπτομέρεια και εξαρχής, από τον φετινό Φλεβάρη ήδη, είχαν φροντίσει να δείξουν στον “Πράξι” ότι θέλουν να τον κρατήσουν στο Ηράκλειο δένοντας τον με καλύτερο, από το υπάρχον, συμβόλαιο.

Είναι πασιφανές πως η πρόταση του ΟΦΗ προς τον Βούρο, την οποία αποκάλυψε πρώτο το Gentikoule, δεν είναι μόνο οικονομικής φύσεως. Ναι με βάση την χρονιά που έκανε φέτος ο “Πράξι” ήταν δεδομένο πως χρειαζόταν να την εξαργυρώσει και με αύξηση του συμβολαίου του όμως είναι και θέμα σεβασμού προς το πρόσωπο του από την πλευρά του συλλόγου. Και το γνωρίζουμε πολύ καλά πως πέραν των χρημάτων σημαντικό ρόλο παίζει ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των δύο πλευρών. Το αν ο Πραξιτέλης Βούρος θα δεχτεί την πρόταση που του έκανε ο ΟΦΗ είναι άλλη συζήτηση και αυτό αφορά αποκλειστικά τις προθέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο ο ΟΦΗ αυτό που έπρεπε να κάνει το έκανε και με το παραπάνω. Κατέθεσε μια πρόταση στον Βούρο που αφενός οικονομικά τον μετατρέπει αυτομάτως σε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας και αφετέρου με την κίνηση αυτή του δείχνει πως και σέβεται την διετή προσφορά του στον σύλλογο αλλά και το club θέλει να τον κρατήσει όσο τίποτα άλλο “χρυσώνοντας” – μιλώντας πάντα για τα δεδομένα του ΟΦΗ. Άλλωστε μιλάμε για μια πρόταση που ουσιαστικά υπερδιπλασιάζει το συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2020 και παράλληλα τον χρίζει ως τον επόμενο αρχηγό του ΟΦΗ για τα επόμενα χρόνια.

Τέλος όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, επειδή γράφτηκε στην Αθήνα πως οι “πράσινοι” θέλουν να προσφέρουν και χρήματα αλλά και έμψυχα ανταλλάγματα αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα σε καμία περίπτωση. Άλλωστε λίγο να διαβάσει κάποιος τις διαρροές των “πρασίνων” το απόγευμα της Πέμπτης θα αντιληφθεί πως το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι όντως υπαρκτό αλλά όχι τόσο ζεστό και παράλληλα η ΠΑΕ της Αθήνας δεν είναι διατεθειμένη να δώσει χρήματα στον ΟΦΗ για να αγοράσει τον Βούρο. Όπως επίσης ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να μπει στην διαδικασία να δεχτεί μια πρόταση για έναν από τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook