Ταυλαρίδης: «Πετύχαμε ξανά τον σεβασμό των αντιπάλων»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Στάθης Ταυλαρίδης με δηλώσεις του στην Sportday απάντησε στις δηλώσεις του Πέτρου Θεοδωρίδη ενώ αναφέρθηκε στους στόχους που πέτυχε ο ΟΦΗ.

Η «κολόνα» της άμυνας του ΟΦΗ κλήθηκε να απαντήσει τα όσα του καταμαρτύρησε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε. Και όπως είπε ο «Ταύλα»…  «Ο κ. Θεοδωρίδης ξέρει πολύ καλά πόσο τον αγαπώ και πόσο τον εκτιμώ. Τον είχα πέντε χρόνια πρόεδρο στον Ηρακλή και τον νιώθω σαν πατέρα μου. Ας αφήσει εμένα να ανησυχώ για το αν θα καταθέσω προσφυγές στον ΟΦΗ. Δεν έκανα καμία χειρονομία και δεν θέλω να απολογηθώ».

Παράλληλα, αποκάλυψε γιατί έτρεξε να πανηγυρίσει το γκολ με τον Σήφη Κορωνάκη: «Μόλις πέτυχα το γκολ πήγα να τον αγκαλιάσω γιατί το πρωί της ημέρας του αγώνα, όταν καθόμασταν στο ξενοδοχείο, είπε ότι “είμαι σίγουρος ότι θα βάλεις γκολ και θα έρθεις να το πανηγυρίσουμε μαζί».

Τέλος, ο Στάθης Ταυλαρίδης συμπλήρωσε αναφορικά με την πορεία του ΟΦΗ: «Αναμφίβολα υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές με τον Ολυμπιακό. Αν το δούμε από πλευράς μπάτζετ, όσα παίρνει ο Μιραλάς ή ο Μέλμπεργκ τα παίρνει όλη η 18άδα του ΟΦΗ. Σίγουρα είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά θα τα δώσουμε όλα και ότι βγει. Όταν ήρθα στον ΟΦΗ ο στόχος ήταν να σωθεί η ομάδα, να αποκτήσει ξανά τον σεβασμό των αντιπάλων και την αίγλη του παρελθόντος. Αυτά τα έχουμε πετύχει και εύχομαι να λυθούν και τα οικονομικά προβλήματα για να πάνε τα πράγματα καλύτερα».


 


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook