Θέμα: Ο ΟΦΗ θέλει να “δέσει” τον Βούρο και να τον κάνει μόνιμο αρχηγό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule είχε αποκαλύψει από τις 23 Φεβρουαρίου τις πρώτες επαφές του ΟΦΗ με τον Πραξιτέλη Βούρο με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η πρόταση προς εκείνον, τον μετατρέπει σε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν ένα από τα τρία εσωτερικά θέματα που θέλουν να κλείσουν στον ΟΦΗ είναι και αυτό του Πραξιτέλη Βούρου. Ο ‘Πράξι” μετά από μια χρονιά που επηρεάστηκε από την μετάβαση του από την Κύπρο αναδείχθηκε φέτος σε έναν από τους καλύτερους (αν όχι τον καλύτερο Έλληνα) στόπερ του πρωταθλήματος. Αποτέλεσε τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής του ΟΦΗ και παράλληλα ένας εκ των βασικών φετινών υποψήφιων mvp της ομάδας.

Το ότι ο ΟΦΗ θέλει να κρατήσει τον Πραξιτέλη Βούρο και να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και τα επόμενα χρόνια είναι δεδομένο. Άλλωστε στις 23 Φεβρουαρίου είχαμε αποκαλύψει τις πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και τον τρόπο προσέγγισης του ΟΦΗ προς τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και τα επόμενα χρόνια.

Όπως γίνεται κατανοητό με την λήξη του πρωταθλήματος στον ΟΦΗ φουλάρουν τις επαφές με την πλευρά του Πραξιτέλη Βούρου και οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ήδη ο τελευταίος έχει στα χέρια του μια πρόταση που θα τον μετατρέψει σε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας και παράλληλα τον δένει στο Ηράκλειο για τα επόμενα χρόνια με την επέκταση του συμβολαίου του. Η πρόταση που του έχει γίνει από την πλευρά της ΠΑΕ είναι τέτοιου μεγέθους που δείχνει τόσο τον σεβασμό προς το πρόσωπο του αλλά κυρίως όχι μόνο τον επιβραβεύει (ορθότατα) οικονομικά για την εξαιρετική χρονιά που έκανε αλλά παράλληλα του δείχνει και την θέληση που υπάρχει στο club προκειμένου να τον διατηρήσει στο Ηράκλειο. Ωστόσο αυτό που είναι πιο σημαντικό από όλα είναι ότι με την πρόταση που του κάνει ο ΟΦΗ αποτυπώνεται πλήρως ο σεβασμός προς το πρόσωπο του για όλα όσα έχει προσφέρει αυτά τα δύο χρόνια που είναι στην Κρήτη.

Ο ίδιος είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις συνθήκες στον ΟΦΗ, οι σχέσεις με το club είναι άριστες και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως αρκετές φορές στο παρελθόν έχει συναντηθεί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Μηνά Λυσάνδρου σε δημόσιες συναντήσεις τους – δείγμα του πως αντιμετωπίζουν και εντός του club τον ίδιο τον Βούρο όχι μόνο ως ποδοσφαιριστή αλλά και ως προσωπικότητα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook