Ο Τζον Τοράλ για τον θρυλικό φροντιστή των Ρέιντζερς Τζίμι Μπελ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μέσος του ΟΦΗ φιλοξενήθηκε στη Nova και μίλησε για τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του με την ιστορία των Σκωτσέζων.

Η Ρέιντζερς αποχαιρέτησε πριν από λίγες μέρες τον επί χρόνια φροντιστή της ομάδας, Τζίμι Μπελ που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 χρονών με τον Τζον Τοράλ να φιλοξενείται σε τηλεοπτική εκπομπή της Nova , και ο παίκτης του ΟΦΗ, Τζον Τοράλ, που τον έζησε από κοντά στο πέρασμά του από την ομάδα της Σκωτίας, φιλοξενήθηκε στο “This is football” του Monday FC, αναφέροντας τη σημαντικότητα των ανθρώπων που δουλεύουν σε έναν σύλλογο.

Αρχικά ο Τζον Τοράλ είπε για τον Τζίμι Μπελ που ήταν μέλος του συλλόγου για 35 ολόκληρα χρόνια: “Είχα την τύχη να βρεθώ μαζί του, ήταν μια ισχυρή προσωπικότητα στα αποδυτήρια ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος και όταν έμαθα τα νέα πριν μερικές εβδομάδες στενοχωρήθηκα γιατί τον ήξερα και ήταν κάποιος που τον αγαπούσαν όλοι”.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην παρουσία των εργαζομένων των ομάδων και το προσωπικό των club για την σημασία τους: “Το ποδόσφαιρο είναι πολύ περισσότερο για εκείνους, οι άνθρωποι μιας ομάδας κάνουν την ζωή πιο εύκολη και χωρίς εκείνους όλα είναι πιο δύσκολα. Αυτή η ψυχολογία που είπες πρέπει να εκπορεύεται από όλους. Ο Τζίμι έδινε αυτή τη θετική ενέργεια σε όλους”.

“Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθώ όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα, μπορεί να ήταν σύντομο το πέρασμα μου από την Ρέιντζερς όμως πέρασα ωραία και κατάλαβα ότι είναι μεγάλη ομάδα” σχολίασε την πρώην ομάδα του που σήμερα αντιμετωπίζει την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης στον τελικό του Europa League: “Τους εύχομαι καλή επιτυχία, πάντα τους θεωρώ φίλους μου και τους εύχομαι καλή επιτυχία”.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook