Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Βόλος – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Βόλο.

Sdna.gr: “Θα ήταν ένα παιχνίδι καθαρά αρχειακού χαρακτήρα. Προέκυψε ιστορικό. Η Ελένη Αντωνίου ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο Πανθεσσαλικό και ο Βόλος την τίμησε με ωραίο ποδόσφαιρο, συντρίβοντας το φάντασμα του ΟΦΗ (5-0)”.

To10.gr: “Αντίο με πεντάρα για τον Βόλο! Στον τελευταίο αγώνα της εφετινής σεζόν, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου διέλυσε (5-0) τον ΟΦΗ του Νίκου Νιόπλια. Το… καλύτερο το φύλαγε για το τέλος ο Βόλος! Στην τελευταία αγωνιστική των play out, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έστησε πάρτι στο Πανθεσσαλικό, σκορπίζοντας στους πέντε ανέμους (5-0) τον ΟΦΗ.”.

Sport24.gr: “Καταιγιστικοί οι Θεσσαλοί ολοκλήρωσαν με πεντάρα το πρωτάθλημα. Ο Βόλος έκλεισε τις υποχρεώσεις του στη Super League Interwetten με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επικρατώντας 5-0 του ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική των playouts. Φαν Βερτ (12′, 29′), Φερνάντες (36′) και Ροσέρο (65′, 81′) τα γκολ”.

Gazzeta.gr: “Φινάλε στη σεζόν με θρίαμβο για τον Βόλο καθώς σκόρπισε με 5-0 τον ανύπαρκτο ΟΦΗ, που έκανε αγγαρεία, σε ένα ματς που γράφτηκε ιστορία με την παρουσία της Ελένης Αντωνίου ως ρέφερι! Δύο γκολ ο Φαν Βέερτ που αγκαλιάζει τον τίτλο του «πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα», άλλα δυο ο Ροσέρο κι ένα ο Φερνάντες”.

Sport-fm.gr: “Με τον πιο όμορφο τρόπο έκλεισε την σεζόν ο Βόλος, καθώς επικράτησε με 5-0 επί του ΟΦΗ στην 7η και τελευταία αγωνιστική των playouts της Super League, ενώ οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που από την αρχή της αναμέτρησης, μπήκαν για να πάρουν την νίκη.”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook