Μαύρη μέρα και κηλίδα στην ιστορία του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην πιο ντροπιαστική ήττα των τελευταίων χρόνων εξελίχθηκε το παιχνίδι του Βόλου με τους γηπεδούχους να απειλούν με διασυρμό τον ΟΦΗ σταματώντας στα πέντε γκολ.

Το χειρότερο επιφύλασσε ο ΟΦΗ για το φινάλε της χρονιάς παρουσιάζοντας μια εικόνα που δεν συνάδει με το όνομα και την ιστορία του συλλόγου γνωρίζοντας την συντριβή από τον Βόλο με 5-0.

Ο ΟΦΗ πήγε στον Βόλο για να πάρει τη νίκη που θα του εξασφάλιζε την έβδομη θέση αλλά μόνο αυτό δεν έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ φάνηκε από το ξεκίνημα πως το μόνο που τους ενδιέφερε είναι να τελειώσει το ματς για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους και την ίδια ώρα οι συνάδελφοι τους ήταν οι μοναδικοί που ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Ένας ΟΦΗ που στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς έμελλε να παρουσιάσει την χειρότερη εικόνα που μπορούσε να παρουσιάσει μέσα στο γήπεδο δείχνοντας μια εικόνα ομάδας που δεν πίστεψε ποτέ, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό πως μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Αντιθέτως η εικόνα του ήταν ντροπιαστική δίχως καμία απολύτως δικαιολογία για έναν σύλλογο του διαμετρήματος του ΟΦΗ με τον Βόλο να έχει καθαρίσει το παιχνίδι από το 36ο λεπτό όταν και προηγήθηκε με 3-0 χάρις σε δύο γκολ του Φαν Βέερτ και ένα του Φερνάντες. Η επιλογή του Νίκου Νιόπλια να παρατάξει τον ΟΦΗ με 5-3-2, όπως ακριβώς στο Περιστέρι, δεν του βγήκε ποτέ με τους παίκτες του να πελαγοδρομούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αφού και πριν ανοίξουν το σκορ οι γηπεδούχοι είχαν ήδη δύο ευκαιρίες για να σκοράρουν. Το παιχνίδι δεν χρήζει καθόλου κριτικής με τον Βόλο να πετυχαίνει ακόμα δύο γκολ στο δεύτερο 45λεπτο με σκόρερ τον Ροσέρο να διαμορφώνει το τελικό 5-0.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook