Κλείνει την σεζόν κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ δίνει σήμερα το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του για τη σεζόν 2021-22 αντιμετωπίζοντας τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (17:00, Live Athletic Radio 104,2 – Gentikoule) για την 7η και τελευταία αγωνιστική των Play Out.

Με στόχο να τερματίσει στην πρώτη θέση των Play Out, ο ΟΦΗ αγωνίζεται στον Βόλο σήμερα στις 17:00, δίνοντας το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι για φέτος. Ο Νίκος Νιόπλιας προανήγγειλε αλλαγές στο παιχνίδι, καθώς αναμένεται να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ.

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει τη χρονιά από εκεί που την… άρχισε καθώς στις αρχές Αυγούστου του 2021 συμμετείχε στο φιλανθρωπικό Τουρνουά του Βόλου που έγινε ξανά στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Θυμίζουμε ότι τότε, ο ΟΦΗ είχε ηττηθεί με 2-1 από τον Βόλο και είχε νικήσει με το ίδιο σκορ τον Ατρόμητο.

Εκτός αποστολής για το σημερινό παιχνίδι έχουν μείνει οι Επασί, Βάτερμαν, Καστάνιος και Κοροβέσης.

Η αποστολή του ΟΦΗ για τον Βόλο: Σωτηρίου, Μανδάς, Σηφάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Διαμαντής, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Ουές, Πασαλίδης, Στάικος, Μεγιάδο, Νέιρα, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης, Τοράλ, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Ντε Γκούζμαν, Ντουρμισάι, Φελίπε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook