Μπαίνει στον φάκελο της αδειοδότησης και το «Βαρδινογιάννειο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με μεγάλο όπλο το «Βαρδινογιάννειο» θα πορευτεί ο ΟΦΗ στην υπόθεση αδειοδότηση ενώ ήδη ήρθε στο Ηράκλειο ορκωτός λογιστής ώστε να κάνει μια αποτίμηση του αθλητικού κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, πριν από λίγες ημέρες ήρθε στο Ηράκλειο από την Αθήνα ένας ορκωτός λογιστής προκειμένου να προχωρήσει σε μια πλήρης αποτίμηση του ΒΑΚ. Τα αποτελέσματα της εργασίας του ορκωτού λογιστή θα συνεκτιμηθούν και θα αποτελέσουν μέρος των στοιχείων που θα βρίσκονται στον φάκελο της αδειοδότησης.

Επί της ουσίας η παραπάνω κίνηση, που και πέρυσι επιχειρήθηκε δίχως ωστόσο να συμπεριληφθεί στον φάκελο του ΟΦΗ, γίνεται προκειμένου να ενισχυθεί το «ενεργητικό» της ΠΑΕ και να αποδείξει ότι βάσει της αξίας ενός από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα της Ελλάδας μπορεί να έχει ένα θετικό πλεόνασμα. Συν τοις άλλοις, η αλήθεια είναι ότι ένας σύλλογος που έχει στην κατοχή του ένα αθλητικό κέντρο της αξίας του ΒΑΚ μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στον φάκελο της αδειοδότησης και να αποτελέσει ένα ισχυρό «χαρτί» στην προσπάθεια αυτή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook