Λυσάνδρου: «Στόχος να κάνουμε το γήπεδο του ΟΦΗ κατηγορίας 4»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ στη συνάντηση που είχε με τους ρεπόρτερ της ομάδας, τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγει ο ΟΦΗ από την ιστορική του έδρα, το «Γεντί Κουλέ», αλλά αντιθέτως, γίνεται μελέτη για να μετατραπεί σε ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ελλάδας.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου επανέλαβε στη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να αλλάξει έδρα ο ΟΦΗ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Θα φύγουμε από το Γεντί Κουλέ μόνο όταν δεν μπορούμε να παίξουμε εκεί. Είναι το σπίτι μας, δεν θα φύγουμε από το Γεντί Κουλέ ποτέ. Αποκλειστικός στόχος της ιδιοκτησίας και της διοίκησης είναι να γίνει το γήπεδο του ΟΦΗ κατηγορίας 4 (π.χ. Γ. Καραϊσκάκης, Αγιά Σοφιά)».

Αυτό σημαίνει πως στόχος είναι το γήπεδο του ΟΦΗ να μετατραπεί σε ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ελλάδα, καθώς κατηγορίας 4 είναι μόνο το γήπεδο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Τα γήπεδα κατηγορίας 4 μπορούν να φιλοξενήσουν αγώνες Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και πρέπει να έχουν χωρητικότητα άνω των 8.000 θέσεων.

Παράλληλα, ο Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε ότι στα πλάνα βρίσκεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να είναι σε θέση η διοίκηση της ομάδας να δει εάν μπορούν να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες ώστε το «Γεντί Κουλέ» να αλλάξει ριζικά μορφή. Μένει να φανεί εάν το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι εφικτό, μέσα από τη μελέτη που έχει εκπονηθεί. «Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια, θα ξέρουμε εάν μπορεί όλο αυτό να γίνει πράξη» είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook