Ανακοινώνεται την Δευτέρα το “διαζύγιο” του ΟΦΗ με Καστάνιος – “Τελειώνουν” κι άλλοι παίκτες

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Όπως αποκάλυψε στη συνάντηση του με τους ρεπόρτερ του ΟΦΗ ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου, η αποχώρηση του Καστάνιος από την ομάδα θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Τι ανέφερε για τους υπόλοιπους παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, μετά από 14 μήνες παρουσίας στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ ο Λουκ Καστάνιος αποτελεί παρελθόν καθώς οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει να αποχωρήσει και να λυθεί το συμβόλαιο του έναν χρόνο πριν ολοκληρωθεί. Ο Μηνάς Λυσάνδρου επιβεβαίωσε την είδηση στη συνάντησή του με τους ρεπόρτερ της ομάδας το μεσημέρι της Πέμπτης (12/05), τονίζοντας πως το συμβόλαιό του έχει λυθεί από τα τέλη Απριλίου.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του Ολλανδού επιθετικού θα “‘ερθει” την ερχόμενη Δευτέρα (16/05) από την ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο Μηνάς Λυσάνδρου αποκάλυψε επίσης ότι η αποχώρηση του Καστάνιος δεν θα είναι η μόνη, καθώς θα φύγουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια. Το ποιοι θα είναι, μένει να φανεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook