Οι τέσσερις θέσεις που ήδη ψάχνεται ο ΟΦΗ και οι επιλογές εκτός Ελλάδας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ήδη κινείται για την μεταγραφική του ενίσχυση με την γραμμή που να αλλάζει μεγαλύτερη μορφή να είναι η αμυντική.

Οι ανάγκες όπως και οι κινήσεις που πρόκειται να κάνει ο ΟΦΗ είναι δεδομένες. Έχουν γραφτεί εδώ και αρκετό καιρό πως ο ΟΦΗ έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην απόκτηση δύο μπακ (δεξιά – αριστερά), ενός στόπερ αλλά και ενός παίκτη στυλ και επιπέδου Γαγιέγος.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε αποτύπωσε πλήρως τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ και σε συνδυασμό τόσο με τις αποχωρήσεις ή την λήξη των συμβολαίων εκεί που πρόκειται να γίνει το μεγαλύτερο λίφτινγκ είναι η άμυνα. Και όταν μιλάμε για λίφτινγκ εννοούμε τόσο τις προσθήκες που πρόκειται να γίνουν, όσο και τις αποδεσμεύσεις.

Ήδη έχει αποχωρήσει ο Κοροβέσης, αναμένεται να ακολουθήσει ο Λυμπεράκης, ο Βαχίντ Σελίμοβιτς αποτελεί παρελθόν ενώ οι αλλαγές στην άμυνα αφήνουν μετέωρη και την παραμονή του Ραχμάν Ουές μιας και είναι αποφασισμένο να κινηθεί ο ΟΦΗ για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ. Η προτεραιότητα έχει δοθεί στην απόκτηση δύο ακραίων αμυντικών με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ με την παρουσία των Μπαλογιάννη, Μαρινάκη να θεωρείται δεδομένη στα πλάνα της επόμενης περιόδου.

Από εκεί και πέρα σε ότι έχει να κάνει με τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών, αυτήν την στιγμή βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ οι Βούρος, Πασαλίδης – το συμβόλαιο του Γιαννούλη ολοκληρώνεται τον επόμενο Ιούνιο ωστόσο είναι δεδομένη η επιθυμία του συλλόγου να το ανανεώσει. Στον ΟΦΗ έχει γίνει η προεργασία για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα βλέμματα είναι στραμμένα σε επιλογές εκτός Ελλάδας.

Βέβαια ο ΟΦΗ έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να κάνει “ψώνια” και εντός των ελληνικών συνόρων όπως πέρυσι με τις μεταγραφές των Πασαλίδη, Επασί και αυτό το ενδεχόμενο δεν πρέπει να αποκλειστεί ούτε φέτος. Το εντυπωσιακό είναι πως πάντα οι πρώτες προσθήκες, χρονολογικά, γίνονταν από την ελληνική αγορά με χαρακτηριστικά παραδείγματα Τσιλιανίδη, Πασαλίδη που πέρυσι ανακοινώθηκε δέκα ημέρες πριν φύγει ο Ιούνιος.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook