Super League 1: Στην καλύτερη εντεκάδα του Fantasy ο Φελίπε

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Μετά την εμφάνισή του στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης δίνοντας τη νίκη στον Όμιλο, ο Λουίζ Φελίπε συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη εντεκάδα του παιχνιδιού Fantasy της Super League 1.

Ο Λουίζ Φελίπε βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που είχαν τα καλύτερα στατιστικά δεδομένα και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη εντεκάδα της 7ης αγωνιστικής των Playoffs & 6ης Playouts του Πρωταθλήματος Super League 1 για το Fantasy.

Η ενημέρωση της Super League 1

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, το επίσημο παιχνίδι fantasy της Διοργανώτριας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

Σε αυτήν της 7ης αγωνιστικής των Playoffs & 6ης Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22 υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, Καραχάλιος, Σάλιακας, Πεερσμαν και Σνάιντερ, δύο ποδοσφαιριστές του Ιωνικού, Νέιτς και Άοσμαν, δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Παπαδόπουλος και Τικίνιο ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Τσοκάνης (Βόλος), Σιμάνσκι (ΑΕΚ) και Φελίπε (ΟΦΗ).

*Η καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορά την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook