O ΟΦΗ ολοκληρώνει την σεζόν στο γήπεδο που την… ξεκίνησε

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στο “Πανθεσσαλικό” θα δοθεί το τελευταίο φετινό ματς της σεζόν για τον ΟΦΗ το προσεχές Σάββατο (14/5, 17.00), στο ίδιο Στάδιο όπου είχε ξεκινήσει ανεπίσημα τις φετινές του υποχρεώσεις στο Τουρνουά του Βόλου στις 8 Αυγούστου 2021, με τον ίδιο αντίπαλο Ν.Π.Σ. Βόλου,

Στις αρχές Αυγούστου του 2021 ο ΟΦΗ συμμετείχε στο φιλανθρωπικό Τουρνουά του Βόλου, μερικές μέρες πριν την έναρξη της φετινής σεζόν, όπου ολοκληρώνεται επίσημα το Σάββατο (14/5, 17.00).

Στις 8 Αυγούστου είχε αντιμετωπίσει τον Ν.Π.Σ. Βόλου (έχασε με 2-1) στο “Πανθεσσαλικό” και δύο μέρες μετά (10/8) έπαιξε με τον Ατρόμητο (2-1 νίκη για την Κρητική ομάδα) για τον μικρό Τελικό του Τουρνουά.

Αρκετούς μήνες μετά, η σεζόν 2021-22 οδεύει προς το φινάλε της και οι τίτλοι τέλους θα πέσουν επίσημα με τον ίδιο αντίπαλο Ν.Π.Σ. Βόλου, για την 7η και τελευταία αγωνιστική των Πλέϊ άουτ.

Από σήμερα ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα του “Πανθεσσαλικού”, όπου στόχος είναι η νίκη με την οποία θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση στα πλεϊ άουτ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook