Συγκίνησαν με κοινή τους συνέντευξη Γιαννούλης και Κοροβέσης για το “αντίο” του “Κόρο”

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Λίγο μετά το τελευταίο παιχνίδι του Κοροβέση με τη φανέλα του ΟΦΗ σε εντός έδρας παιχνίδι, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Κώστας Γιαννούλης μίλησαν σε κοινή τους συνέντευξη, καθώς υπήρξαν συγκάτοικοι στα δωμάτια στις αποστολές της ομάδας.

Ο Νίκος Κοροβέσης έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και σε κοινή του συνέντευξη με τον Κώστα Γιαννούλη στην κάμερα της Cosmote TV μετά από τον αγώνα με τον Αστέρα, μίλησε για το «αντίο» του.

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο παίκτες:

Κώστας Γιαννούλης: «Από σεβασμό έδωσα το περιβραχιόνιο. Έχει προσφέρει πολλά ο Νίκος. Έπρεπε να το κάνω. Ήταν σαν ένα ευχαριστώ για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα αλλά και σε εμένα στο δωμάτιο (γέλια)».

Νίκος Κοροβέσης: «Είναι πολλά τα συναισθήματα, πολλές οι στιγμές. Υπήρχε συγκίνηση, πριν μπω αλλαγή και όταν μπήκα χάρηκα με την κίνηση του Κώστα. Τον σέβομαι κι εγώ. Κι εγώ θα έκανα αυτή την κίνηση. Υπάρχει αλληλοσεβασμός. Μία καλή ομάδα ξεκινάει από το καλό κλίμα. Ο ΟΦΗ έχει πολύ καλά παιδιά. Αυτό φαίνεται από τις συμπεριφορές. Πιστεύω πως φέτος το είχαμε σε τεράστιο βαθμό».

Κώστας Γιαννούλης: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το παιχνίδι. Είναι όλα. Είμαστε οικογένεια, έχουμε καλούς χαρακτήρες. Κάνουμε φίλους εδώ και αυτό μας κράτησε στα δύσκολα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook