Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Sdna.gr: “Ένα γκολ του Λουίζ Φελίπε έφτανε στην κρητική ομάδα για να περάσει με επιτυχία το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης (1-0) στο «Γεντί Κουλέ» για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ και να…σκαρφαλώσει στην 7η θέση της βαθμολογίας”.

To10.gr: “Έπειτα από ένα χορταστικό ματς με αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, ο ΟΦΗ κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης χάρη σε τέρμα του Φελίπε, και να ανέβει έτσι στην πρώτη θέση των play out της Superleague”.

Sport24.gr: “O ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 1-0 του Αστέρα για την 6η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten με τον Φελίπε να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 73′. Ήταν το όγδοο γκολ του φέτος”.

Gazzeta.gr: “Ο ορεξάτος ΟΦΗ στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν, με το γκολ του Φελίπε επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και πέτυχε την πρώτη νίκη στο γήπεδό του στο έξτρα πρωτάθλημα των playouts”.

Sport-fm.gr: “Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στο «σπίτι» του με νίκη ο ΟΦΗ! Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια λύγισε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης και επέστρεψε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας των playouts, προσπερνώντας τον Ιωνικό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook