Τέλος και ο Σελίμοβιτς – Δεν συνεχίζει στον ΟΦΗ τη νέα χρονιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Προς λύση της συνεργασίας οδεύει ο ΟΦΗ με τον Βαχίντ Σελίμοβιτς καθώς ενημερώθηκε πως δεν είναι στα πλάνα για τη νέα χρονιά και οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για την λύση του συμβολαίου του.

Με γοργό βήμα συνεχίζεται ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν και όπως έγραψε νωρίτερα το Gentikoule πρώτιστο μέλημα είναι οι αποδεσμεύσεις των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον Νίκο Νιόπλια.

Έτσι μετά τον Λουκ Καστάνιος για τον οποίο σας έχουμε ενημερώσει πως πλέον απομένουν τα τυπικά για την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ένας από εκείνους που έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζονταν εδώ και καιρό, ο Βαχίντ Σελίμοβιτς, δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ. Ο στόπερ από το Λουξεμβούργο ήρθε στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2020 από τον Απόλλωνα Λεμεσού και παρότι υπήρχαν αρκετές υποσχέσεις εκείνος δεν τις δικαίωσε ποτέ αποτελώντας έναν παίκτη που έκανε ελάχιστες καλές εμφανίσεις και βρισκόταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Στον ΟΦΗ έκαναν προσπάθειες και τον προηγούμενο Γενάρη προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποχωρήσει δίχως αποτέλεσμα, κάτι που επετεύχθη τώρα από την πλευρά του club. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule ο ίδιος έχει ήδη ενημερωθεί πως δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ, όπως και ο εκπρόσωπος του με τις δύο πλευρές να είναι στην τελική φάση των συζητήσεων για να λυθεί και τυπικά η συνεργασία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook