Με την επιστροφή Λυσάνδρου δρομολογούνται εξελίξεις για τις αποδεσμεύσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Λουκ Καστάνιος θα αποτελέσει σύντομα και τυπικά παρελθόν και από εκεί και πέρα το κομμάτι των αποδεσμεύσεων είναι σε προτεραιότητα παράλληλα με τις μεταγραφικές αναζητήσεις του ΟΦΗ.

Η πορεία του Λουκ Καστάνιος είναι προδιαγεγραμμένη μιας και ούτως ή άλλως ο Ολλανδός επιθετικός είχε τεθεί στο περιθώριο από τον περασμένο Γενάρη όταν μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έμεινε εκτός ομάδας. Παρά τις συζητήσεις που έγιναν τότε δεν κατάφεραν στον ΟΦΗ να πετύχουν την αποδέσμευση του κάτι ωστόσο που θα συμβεί τώρα – ανεξάρτητα από το αν θα πάει στην Ινδονησία ή όχι είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσει.

Ωστόσο, δεν αποτελεί έκπληξη βεβαίως, σειρά θα πάρουν και άλλοι παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και ήδη όπως έχουμε γράψει στο Gentikoule στον ίδιο δρόμο για την πόρτα της εξόδου βρίσκονται και οι Καμάου, Φαν Ντάινεν όπου είναι προφανές πως δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν. Με την επιστροφή του Μηνά Λυσάνδρου από την Ουγγαρία όπου βρίσκεται για το διεθνές συνέδριο όπου συμμετάσχει ο ΟΦΗ αναμένεται να δρομολογηθούν μια σειρά από εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι και είναι σίγουρο πως στον σύλλογο θέλουν να τρέξουν όλες τις υποθέσεις προκειμένου να προχωρήσει αδιάκοπτα ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook