Φελίπε στο ESPN της Βραζιλίας: “Είμαι συγκεντρωμένος στον ΟΦΗ, δεν ξέρω αν θα γυρίσω ή θα φύγω ξανά δανεικός”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Νέες δηλώσεις του Βραζιλιάνου επιθετικού στο κορυφαίο δημοσιογραφικό Μέσο της Βραζιλίας για το μέλλον του.

Ο Λουίζ Φελίπε μίλησε στο ESPN.com.br και δεν έκρυψε μάλιστα το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί στην Παλμέιρας όπου στον πάγκο της βρίσκεται ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα.

Ανοικτά παραμένουν τα πάντα αναφορικά με το μέλλον του Λουίζ Φελίπε γύρω από τον ΟΦΗ με τον ίδιο να μην διστάζει να δηλώσει διαθέσιμος να επιστρέψει στην πατρίδα του μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στην Ευρώπη. “Η Παλμέιρας είναι σε πολύ καλή φάση. Είδα στις εφημερίδες και στις ιστοσελίδες ότι χρειάζονται έναν επιθετικό. Δεν ξέρω αν τον έχουν ήδη βρει, αλλά μπορούν να με καλέσουν όποτε θέλουν”, είπε χαρακτηριστικά ο 29χρονος επιθετικός και συνέχισε την πάσα στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα: “Θα μιλήσω με την Παλμέιρας, αν ενδιαφέρονται. Θα ήθελα να επιστρέψω στη Βραζιλία φυσικά, αλλά δεν θα εξαρτάται μόνο από εμένα, γιατί θα εναπόκειται στη Σπόρτινγκ να διευθετήσει τα πράγματα και να μιλήσει. Αλλά βλέποντας πώς είναι σήμερα η Παλμέιρας, θα είχε πολύ ενδιαφέρον, κανένας παίκτης δεν θα το αρνιόταν αυτό”.

Όσον αφορά την παρουσία του στον ΟΦΗ υπογράμμισε πως είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του στο Ηράκλειο: “Το συμβόλαιό μου εδώ στον ΟΦΗ λήγει στο τέλος της σεζόν και είμαι ακόμα παίκτης της Σπόρτινγκ για δύο ακόμη χρόνια. Πρέπει να ξαναπαρουσιαστώ εκεί στα μέσα της χρονιάς, αλλά δεν ξέρω αν θα μείνω στη Σπόρτινγκ ή θα φύγω ξανά δανεικός. Θα εξαρτηθεί από τη θέλησή τους. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος εδώ στον ΟΦΗ, τότε θα δούμε πώς θα πάει”.

“Μου εξήγησαν ότι θα μπορούσα να βρω άλλο σύλλογο, αλλά δεν ήμουν ακόμα καλά. Δεν μπορούσα να φύγω για να συνεχίσω χωρίς να παίζω και να πονάω ακόμα. Μετά μετακόμισα στην ομάδα Β μέχρι το τέλος της σεζόν για να ανακάμψω και να βρω άλλη ομάδα το 2020 / 21. Πήγα στη Σάντα Κλάρα για να προσπαθήσω να ξαναρχίσω, αλλά ο πόνος συνεχίστηκε. Σκόραρα ένα γκολ στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ένιωσα πόνο και ο προπονητής μας έφυγε για τη Σαουδική Αραβία. Μετά αποφάσισα να φύγω από την Πορτογαλία , ακόμα και να αναπνεύσω νέο αέρα, αφού είχα εξαντληθεί ψυχολογικά” παραδέχτηκε.

Όσον αφορά την έλευση του στον ΟΦΗ τον περασμένο Ιανουάριο υπογράμμισε πως: “Δέχτηκα μια κλήση από το επιτελείο του ΟΦΗ που μου εξήγησε πώς ήταν ο σύλλογος, η χώρα και το πρωτάθλημα. Όλα πήγαν καλά και μπόρεσα να ξαναρχίσω την καριέρα μου. Δεν ένιωσα ποτέ ξανά πόνο και κατάφερα να βάλω επτά γκολ στους εννέα αγώνες. Ξεκίνησα, και πέτυχα άλλο ένα μπαίνοντας στον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο μέσος όρος των γκολ ήταν καλός. Περίμενα να το πετύχω αυτό, γιατί πάντα σκέφτομαι το καλύτερο. Θέλω πάντα να κερδίζω και να βάζω γκολ. Κερδίζουμε παιχνίδια και παίζουμε καλά στο γήπεδο. Σήμερα, δεν έχω πια κανένα πρόβλημα, τώρα, νιώθω ξανά την αυτοπεποίθηση και έχασα τον φόβο να παίξω, μετά φαίνονται τα γκολ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook