Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό.

Sdna.gr: “Μετά από τρεις ήττες και μία ισοπαλία, ο Παναιτωλικός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και πήρε την πρώτη του νίκη στα play out, επικρατώντας του ΟΦΗ με σκορ 1-0 στο «Θ. Βαρδινογιάννης», σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν «κλειδώσει» και μαθηματικά την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία”

To10.gr: “Ο Παναιτωλικός ταξίδεψε με πολλές απουσίες στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play out της Superleague. Κι όμως, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κατάφερε να φύγει με το τρίποντο, επικρατώντας 1-0 χάρη σε γκολ του Βέργου στο 53′”

Sport24.gr: “Όπως και στην κανονική διάρκεια, έτσι και στα playouts ο Παναιτωλικός έφυγε με το διπλό από την Κρήτη. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten, με τον Νίκο Βέργο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 52′”

Gazzeta.gr: “Με υπέροχο γκολ του αρχηγού, Νίκου Βέργου, στο 58′, ο Παναιτωλικός πήρε στο Ηράκλειο την πρώτη του νίκη στα play out, που είναι και η τρίτη σερί εντός έδρας ήττα για τους Κρητικούς”.

Sport-fm.gr: “Πήρε φόρα ο Παναιτωλικός! Λίγες ημέρες μετά τον παρθενικό τους βαθμό, οι Αγρινιώτες πήραν και την πρώτη τους νίκη στα playouts, επικρατώντας 1-0 του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» χάρη στο γκολ του Βέργου”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook