Όχι άλλο κάρβουνο

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ ήταν κάκιστος και νωθρός στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και γνώρισε την τρίτη ήττα του (1-0) στο Ηράκλειο σε ισάριθμα παιχνίδια δείχνοντας ότι πρέπει να αλλάξει πολλά τη νέα χρονιά.

Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Play Out της Super League 1.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε τον ΟΦΗ με τον Επασί κάτω από τα δοκάρια, τους Βούρο – Διαμαντή στο κέντρο της άμυνας και τους Μαρινάκη – Μπαλογιάννη δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στη μεσαία γραμμή βρέθηκαν οι Μεγιάδο, Μπουζούκης και Νέιρα, ενώ στα “φτερά” της επίθεσης ξεκίνησαν στα αριστερά ο Λάμπρου και στα δεξιά ο Τσιλιανίδης. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Λουίζ Φελίπε.

To παιχνίδι ξεκίνησε καλά, με αρκετό ρυθμό και τον ΟΦΗ να έχει τα ηνία. Ο ΟΦΗ κατάφερε να σκοράρει στο 17’, με το γκολ του Λάμπρου όμως να ακυρώνεται ως οφσάιντ. O ΟΦΗ «έχασε» τον Λάμπρου με τραυματισμό στο 40’, με τον Καμάου να περνάει στη θέση του, ενώ νωρίτερα ο Παναιτωλικός είχε κάνει επίσης αναγκαστική αλλαγή με τον Μπελεβώνη να περνάει στη θέση του Μεντόζα.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως κάποια ιδιαίτερα σημαντική φάση. Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 53’, με τον Βέργο να βγαίνει στην αντεπίθεση και να σκοράρει με ωραίο τελείωμα.

Ο Νέιρα είχε την καλύτερη στιγμή για τον ΟΦΗ στο 76’, κάνοντας το σουτ από το ύψος του πέναλτι και στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα στο 79’ με τον Κορνέλιους, το οποίο όμως ακυρώθηκε μετά από περίπου 3 λεπτά ελέγχου του VAR για οφσάιντ. Ο Νέιρα είχε μία μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις, αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ με προσπάθεια εντός της μικρής περιοχής.

To 1-0 υπέρ του Παναιτωλικού δεν άλλαξε έως το φινάλε, με την ομάδα του Αγρινίου να περνάει νικηφόρα για δεύτερη συνεχόμενη φορά από το Ηράκλειο φέτος σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα. Ο ΟΦΗ γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα του στο πρωτάθλημα, δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι έχει έλλειψη κινήτρου.

  • ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμάντης (69΄ Ουές), Μαρινάκης, Μεγιάδο, Λάμπρου (40΄ Καμάου), Νέιρα, Μπουζούκης (58΄ Στάικος), Τσιλιανίδης (58΄ Γιαννούλης), Φελίπε
  • Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (70΄ Γιούι), Λάρσον, Κορνέλιους, Περέιρα, Φλόρες, Αντούνες, Ντουάρτε (87΄ Μπαρμπόζα), Μεντόσα (33΄ Μπελεβώνης), Μόρσεϊ (70΄ Ντάγκο), Βέργος (87΄ Καρέλης)

Μπείτε στο Live Center του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook