Με περίπατο στα ημιτελικά ο ΟΦΗ, έκανε πλάκα με τριάρα στον Πανσερραϊκό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις του ο ΟΦΗ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό καθώς επικράτησε με 3-0 των Σερραίων και έκλεισε εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού, εκεί που θα βρει τον Ολυμπιακό.

Ο OΦΗ ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι θέλοντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα του λύσει τα πόδια. Ο Χόρχε Λόπεζ με δύο σουτ στο 4΄και 5΄ απείλησε την εστία του Γουμάγια προειδοποιώντας από νωρίς τους Σερραίους. Ο ΟΦΗ  συνέχισε να πιέζει στα απόμενα λεπτά έχοντας την κατοχή και στο 15΄ άνοιξε το σκορ.

Ο Χόρχε Λόπεζ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Ταυλαρίδης που είχε προωθηθεί έπιασε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ. Αυτό το τέρμα έδωσε «φτερά» στα πόδια των παικτών που έχασαν αρκετές ευκαιρίες στην συνέχεια για να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα.

Στο 21΄ το σουτ του Χ. Λόπεζ μπλόκαρε ο Γουμάγιας, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Παπουλής μπήκε ωραία μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη μπαλιά, όμως ο Σίσιτς ένα μέτρο πίσω δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα.

Στο 29΄ ο Σίσιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του ΟΦΗ όταν σε κενή εστία με εξουδετερωμένο τον Γουμάγια έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

Στο  42΄ ο ΟΦΗ έχασε νέα  ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν ο Καμπάνταης σε θέση τετ-ε-τετ «νικήθηκε» από τον Γουμάγια.

Το πολυπόθητο γκολ ήρθε για τον ΟΦΗ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Ο Παπουλής διέσχισε ανενόχλητος το μισό γήπεδο και με ένα σουτ λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 και έδωσε ένα σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.

Αυτό το τέρμα έδωσε την δυνατότητα να κάνει μια σωστή διαχείριση δυνάμεων στην επανάληψη εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ και είχε σαν αποτέλεσμα οι ευκαιρίες στην επανάληψη να είναι με το σταγονόμετρο.

Ένα σουτ από τον Πίτσο στο 86΄ και μια διπλή χαμένη ευκαιρία ένα λεπτό αργότερα για τον Πανσερραϊκό με τους Στεφανιδη, Γκούρτσα φάνηκε πως θα είναι ότι καλύτερο είδαμε στην επανάληψη, όμως ο Ζορμπάς είχε αντίθετη άποψη. Στο 89΄ με σόλο που ξεκίνησε σχεδόν από την σέντρα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 3-0.

Δείτε το live του αγώνα

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook