Ο ΟΦΗ “τσεκάρει” τον Μούργο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αποκάλυψε νωρίτερα την παρουσία του ΟΦΗ σε παιχνίδια της Βέροιας με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τα βλέμματα του ήταν στραμμένα στον 24χρονο εξτρέμ.

Όπως γράψαμε νωρίτερα, άνθρωποι του ΟΦΗ βρέθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην πόλη της Μακεδονίας παρακολουθώντας, εν κρυπτώ, παιχνίδια της Βέροιας που προελαύνει στον Βόρειο Όμιλο και αναμένεται να είναι μια εκ των δύο ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στην Superleague 1. Το ταξίδι του ΟΦΗ στην Βέροια είχε να κάνει με τον 24χρονο εξτρέμ Σάββα Μούργο που πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά έχοντας παίξει και στα 30 παιχνίδια της ομάδας του με απολογισμό επτά γκολ και πέντε ασίστ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως στα δύο άκρα της επίθεσης ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως σε ηλικία 18 χρονών έγινε ο δεύτερος Έλληνας, μετά τον Στάθη Ταυλαρίδη, που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην Άρσεναλ ενώ έφυγε για την Αγγλία σε πολύ μικρή ηλικία. Άνθρωποι του ΟΦΗ βρέθηκαν στην Βέροια έχοντας στο μπλοκάκι τους το όνομα του 24χρονου εξτρέμ που αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook