Ο μάνατζερ του Λουίζ Φελίπε επιβεβαίωσε το Gentikoule

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ζοάο Αραγκάο με δήλωση του στο gazzeta.gr, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Gentikoule πως η παραμονή του Λουίζ Φελίπε θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πως δεν είναι κριτήριο το οικονομικό κομμάτι.

Το Gentikoule έχει αναλύσει διεξοδικά εδώ και αρκετό καιρό τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση παραμονής του Βραζιλιάνου επιθετικού και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, σε μια σειρά από λόγους, εξηγούσε γιατί το οικονομικό δεν είναι το σημαντικότερο κριτήριο. Την Δευτέρα του Πάσχα ο μάνατζερ του Λουίζ Φελίπε με μια, λακωνική αλλά γεμάτη ουσία δήλωση του στο gazzeta.gr Ζοάο Αραγκάο επιβεβαίωσε όσα γράφουμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα πως όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις που έχει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το μέλλον του 29χρονου φορ.

«Ο Λουίζ είναι πολύ χαρούμενος στον ΟΦΗ. Εγώ στην παρούσα φάση δεν έχω μπει στη διαδικασία να μιλήσω με άλλες ομάδες. Εκείνη που θα αποφασίσει για το μέλλον του είναι η Σπόρτινγκ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024» ήταν τα λόγια του Αραγκάο εξηγώντας ακριβώς τι ισχύει πραγματικά.

Η ομάδα της Πορτογαλίας είναι εκείνη που θα αποφασίσει για το μέλλον του 29χρονου ποδοσφαιριστή και παράλληλα από την στιγμή που ο ίδιος ο Φελίπε είπε ότι δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί του από την πλευρά της Σπόρτινγκ, οι πιθανότητες επιστροφής του στο ρόστερ των πρωταθλητών Πορτογαλίας είναι μηδαμινές. Ο ΟΦΗ εδώ και καιρό βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την Σπόρτινγκ, άλλωστε υπήρξε πολύ καλή επικοινωνία τον προηγούμενο Γενάρη όταν ο δανεισμός του Φελίπε έκλεισε μέσα σε λίγα 24ωρα παρότι βρισκόμασταν στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Πάντως είναι δεδομένο πως στον ΟΦΗ δεν έχουν καμία διάθεση να μετουσιώσουν την επιθυμία τους για παραμονή του Φελίπε σε σήριαλ μιας και ο προγραμματισμός τρέχει και σκοπός είναι μέχρι τον Ιούνιο να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook