Πασχαλινή συνέντευξη του Λουίζ Φελιπε στην A Bola για το μέλλον του!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του ΟΦΗ συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των κορυφαίων ΜΜΕ της Πορτογαλίας και με σημερινή του συνέντευξη αφήνει τα πάντα ανοικτά για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Για τρίτη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Λουίζ Φελιπε φιλοξενείται σε ένα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Πορτογαλίας που δίνουν ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στα επιτεύγματα του με την φανέλα του ΟΦΗ.

Για ακόμα μια φορά ο 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός του ΟΦΗ ερωτάται για το μέλλον του με τον ίδιο να ρίχνει το μπαλάκι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας: “Γνωρίζω πως στην Σπόρτινγκ προσέχουν το τι κάνω όμως μέχρι τώρα δεν μου έχουν πει τίποτα απολύτως. Προς το παρόν, ο στόχος μου είναι να ολοκληρώσω την σεζόν δίχως τραυματισμούς και να πετύχω περισσότερα γκολ. Εάν συνεχίσω έτσι θα συμβούν ωραία πράγματα όμως το δικό μου μέλλον δεν εξαρτάται περισσότερο από εμένα γιατί έχω συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ και εκείνη είναι που θα αποφασίσει.

Ο Λουίζ Φελίπε συνεχίζει να εκφράζει την επιθυμία του, αναμενόμενο, να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας υπογραμμίζοντας πως “δεν ήταν εύκολο μετά από έναν χρόνο που δεν έπαιζα όπως επίσης και οι εμπειρίες στην Σπόρτινγκ Β’ και την Σάντα Κλάρα στην αρχή της χρονιάς. Όμως τώρα είμαι πίσω και τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως μετά από όσα πέρασα είναι μπορώ και παίζω ξανά επειδή η αυτοπεποίθηση μου ήταν χαμηλή. Στον ΟΦΗ είχα συνεχόμενα παιχνίδια και παράλληλα πέτυχα γκολ.

Πάντως ο επιθετικός του ΟΦΗ αφήνει ανοικτά τα πάντα για το μέλλον του: “Μετά την εμπειρία που είχα και τα πλάνα που είχα αλλά και την μεγάλη απογοήτευση με έκαναν να σκέφτομαι τώρα μόνο το επόμενο παιχνίδι και να προσπαθήσω να πετύχω περισσότερα γκολ. Στο τέλος της χρονιάς αν η Σπόρτινγκ δεν με θέλει στο ρόστερ της θα πρέπει να αποφασίσω το καλύτερο για μένα. Πιστεύω πως απέδειξα στην Σπόρτινγκ ότι μπορώ να σκοράρω αλλά δεν αποφασίζω εγώ. Κατάφερα να σκοράρω με τον Μπας Ντοστ στο ρόστερ, έναν επιθετικό που είχε πετύχει 90 γκολ σε τρία χρόνια. Πάντα είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, δίνω τα πάντα και προσπαθώ να κοιτάζω μπροστά. Η Σπόρτινγκ έχει τον πιο σημαντικό λόγο στο μέλλον μου, η επιστροφή μου στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο είναι πάντα μια πιθανότητα. Υπάρχουν πολλά κορυφαία clubs αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω αν ενδιαφέρονται ακόμα. Είχα μιλήσει με τον Αμπέλ Φερέιρα όταν ήταν στην Μπράγκα αλλά από τότε δεν μιλήσαμε ξανά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook