Αποκάλυψη Γιακουμάκη: “Είχα κλείσει στον ΟΦΗ και μετά από μισή ώρα ήρθε η πρόταση της Φένλο”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Γιακουμάκης για πρώτη φορά από το καλοκαίρι του 2020 αποκάλυψε πως για, δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, έφτασε κοντά στην επιστροφή του στον ΟΦΗ.

Ο Κρητικός φορ της Σέλτικ μίλησε στους Betarades απευθείας από την Γλασκώβη και για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο χρόνια προχώρησε σε μια αποκάλυψη που είχε να κάνει με την επιστροφή του στον ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αποκάλυψε πως τον Αύγουστο του 2020, και αφού είχε προηγηθεί η παρουσία του στην Πολωνία, συμφώνησε με τον ΟΦΗ, που εν τω μεταξύ είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ, για την επιστροφή του στο Ηράκλειο ως δανεικός ωστόσο μετά από μισή ώρα (!) η Φένλο κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ένωση με αποτέλεσμα εκείνη να τον παραχωρήσει στην Ολλανδική ομάδα. Και όπως αποκάλυψε ο ίδιος: “Είχα δώσει τον λόγο μου στον ΟΦΗ και μετά από μισή ώρα ενώ τα χαρτιά είχαν περάσει στα γραφεία της ΑΕΚ για τον δανεισμό μου ήρθε η πρόταση από την Ολλανδία”.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε πως η ΑΕΚ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Γιακουμάκη στην Φένλο στις 11 Αυγούστου 2020 οπότε η ιστορία που αποκάλυψε ο Κρητικός επιθετικός σημειώθηκε στις αρχές εκείνου του μήνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook