Χαμός στην Χιλή και την Ουνιβερσιτάδ και τον Γαγιέγος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Φελίπε Γαγιέγος δεν διανύει τις καλύτερες μέρες της καριέρας του μετά την επιστροφή του στην πατρίδα του καθώς έμεινε εκτός αποστολής της Ουνιβερσιτάδ στο τελευταίο παιχνίδι με τους Χιλιανούς οπαδούς να επιτίθενται στον Σαντιάγκο Εσκομπάρ για την μεταχείριση του πρώην παίκτη του ΟΦΗ.

Η απόφαση του Σαντιάγκο Εσκομπάρ να μην συμπεριλάβει τον πρώην μέσο του ΟΦΗ στην αποστολή της Ουνιβερσιτάδ με την Παλεστίνο είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν αντιδράσεις από την πλευρά των οπαδών των Χιλιανών για την απουσία του Φελίπε Γαγιέγος.

Η “U” μετράει μόλις 1 νίκη σε 8 αγωνιστικές με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ να μην αγωνίζεται στα δύο τελευταία παιχνίδια παρότι μόλις πήρε μεταγραφή για την Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μάλιστα στα social media της Ουνιβερσιτάδ αρκετοί είναι οι οπαδοί του συλλόγου που ασκούν σφοδρή κριτική στον Κολομβιανό τεχνικό για την επιλογή του να αφήσει εκτός αποστολής τον Φελίπε Γαγιέγος στο παιχνίδι με την Παλεστίνο που ήρθε 0-0.

Μέσω των social media οι Χιλιανοί οπαδοί της “U” κατηγορούν τον Εσκομπάρ πως παρότι στην αρχή έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Γαγιέγος, στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να μην τον υπολογίζει και ενώ η ομάδα βρίσκεται ήδη λίγο πριν την ζώνη του υποβιβασμού. Την ίδια ώρα άλλοι Χιλιανοί κατηγορούν τον Κολομβιανό προπονητή πως δεν έχει βρει θέση στον Γαγιέγος ενώ η πλειοψηφία παίρνει το μέρος του πρώην παίκτη του ΟΦΗ για την προσωπική του απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα τους για λογαριασμό της Ουνιβερσιτάδ.

Το κλίμα έχει γίνει χειρότερο στην Ουνιβερσιτάδ μετά τις αποκαλύψεις του Χιλιανού τύπου πως τρεις εταιρείες μάνατζερ εκπροσωπούν το 60% των παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας με την ΑΙΜ (εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του Γαγιέγος) να είναι μια εξ’ αυτών με τους οπαδούς να κατηγορούν την διοίκηση της ομάδας πως φέρνουν παίκτες μόνο από συγκεκριμένα γκρουπ μάνατζμεντ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook