Χουάν Νέιρα: Οι αριθμοί δείχνουν πως έκανε την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αργεντινός “μαέστρος” του ΟΦΗ ήταν ασταμάτητος στο Περιστέρι και το μόνο που του έλειψε ήταν το έβδομο προσωπικό γκολ.

Λίγες ημέρες μετά την συμπλήρωση 100 συμμετοχών με την φανέλα του ΟΦΗ, ο Χουάν Νέιρα βάλθηκε να κάνει ένα… δώρο στον εαυτό του για την συμπλήρωση ενός αριθμού – ορόσημο για τον ίδιο σε αυτήν την τετραετία που βρίσκεται στο Ηράκλειο. Και πράγματι με την εικόνα του μέσα στο γήπεδο ο Αργεντινός έδειξε να κυνηγάει από το πρώτο λεπτό και ιδιαίτερα μανιασμένα το γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ.

Ωστόσο οι αριθμοί που προκύπτουν από το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο αναδεικνύουν πως παρότι δεν σκόραρε, πραγματοποίησε την καλύτερη και πιο γεμάτη εμφάνιση του μέσα στην χρονιά με τα “ασπρόμαυρα”. Έκανε μια εμφάνιση που ήταν γεμάτη από κάθε πλευρά αφήνοντας πίσω κάθε ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στο γήπεδο του Περιστερίου. Ο Νέιρα τελείωσε το παιχνίδι με τρία σουτ προς την εστία του Γιαννιώτη, πάτησε την περιοχή του Ατρομήτου αρκετές φορές ενώ ήταν και δεύτερος πασέρ του ΟΦΗ με 18 μεταβιβάσεις, έκανε ακόμα 3 κλεψίματα ενώ κέρδισε και 4 φάουλ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook