Χαλαρά με Τοράλ και από του χρόνου πάλι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρότι δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό στον ΟΦΗ δεν πρόκειται να ρισκάρουν με τον Ισπανό μιας και απέμειναν μόλις τρία παιχνίδια μέχρι το φινάλε της χρονιάς.

Ο Τζον Τοράλ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και το ακριβές μέγεθος του προβλήματος θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα. Ωστόσο θεωρείται δεδομένο, ακόμα και αν δεν χρήζει λόγος απουσίας του, πως ο Ισπανός δεν θα αγωνιστεί στα τελευταία τρία παιχνίδια μιας και δεν υπάρχει και σοβαρός λόγος για να καταπονηθεί ο οργανισμός του και όλα δείχνουν πως η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο θα είναι η τελευταία στην οποία έπαιξε φέτος.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Χωρίς τον Jon Toral, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον χθεσινό (17/4) αγώνα με τον Ατρόμητο, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας (18/4).

Οι Jonathan De Guzman και Mike van Duinen συνέχισαν θεραπεία, με τον Fjorin Durmishaj να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Το πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές της Κ19, Γιώργος Γωνιωτάκης, Νίκος Κορνιλάκης, Μπέκου Λαμάι και Χρήστος Λέλεκας, περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με πάσες και ποδοβόλεϊ.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (19/4), στις 10:30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook