Πανέτοιμος για την πρόκριση ο ΟΦΗ-προφυλάσσονται Μάντζιος και Μποντόρ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Πανσερραικό (16:00 live Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Βαγγέλη Μάντζιο να μένει εκτός αποστολής.

Ο Νίκος Αναστόπουλος προτίμησε να προφυλάξει τον Βαγγέλη Μάντζιο εν όψει της αναμέτρησης και την ΑΕΚ και όπως είχαμε γράψει και νωρίτερα την θέση του θα πάρει ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Ο τεχνικός του ΟΦΗ άφησε εκτός και τον Μποντόρ για τον ίδιο λόγο καθώς ο Ούγγρος και ο Μάντζιος υπολογίζονται ιδιαίτερα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ελλείψει και τον Καμπάνταη και Κάλαϊτζιτς οι οποίοι είναι τιμωρημένοι για το παιχνίδι της Κυριακής.

O Nίκος Αναστόπουλος για το αυριανό παιχνίδι συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής 21 παίκτες:

Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς, Σόουζα, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζαχαράκης, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μπούρμπος, Μονιάκης, Νύκταρης, Παπουλής, Πίτσος, Ταυλαρίδης.

Ένα πιθανό σχήμα είναι αυτό με τον  Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια,  τον Μπούρμπο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Βάντο στο αριστερό και τους Γεωργίου-Ταυλαρίδη αμυντικό δίδυμο. Οι Καλάιτζιτς,Βερόν και Ζόρντι Λόπεζ θα βρίσκονται στο κέντρο, οι Παπουλής και Σίσιτς θα είναι στα άκρα της επίθεσης και ο Καμπάνταης στην κορυφή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook